Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polzonka

KTÓRA Z WAS WYCHODZI ZA MĄŻ W MAJU 2009?

Polecane posty

Gość maritta1230
Ja mam ślub w maju,a dokładnie 16.05.09r., a Ty kiedy masz?

Gość ja 1 maja 2009
W Edynburgu :) :)

Gość maritta1230
A masz już wszystko załatwione, tzn. sala, zespół, kościół itp...? Bo mnie brakuje tylko kościół, ale jutro mam nadzieję, ze to załatwimy. Zaczęliśmy załatwiać w połowie lipca i myślałam, że będzie gorzej, ale to co chcieliśmy to udało nam się zarezerwować.Gorzej by było, gdyby wesele było w czerwcu lub sierpniu, bo wtedy to trzeba rezerwować już max. 1,5 roku wcześniej lub 2 (paranoja jakaś).

Gość ja 1 maja 2009
1. nie biorę slubu w kościele lecz cywilny 2. nie robimy wesela ale małe przyjęcie dla najbliższych- tort, wino, kawa nie mamy jeszcze nic załatwione, zaczniemy myślę na 3-4 miesiące przed szukać ubran, obrączek.., rezerwacja kilku stolików w restauracji na 2 godziny to tez żaden problem.... termin zabukujemy szybciej,żeby mieć jednak tą pewność, papiery złożyć trzeba na 6 tygodni przed.papiery załatwię w POlsce w grudniu. ale właśnie z tego powodu że nie ma wesela, nie ma zbyt wiele do załatwiania :) pozdrawiam

Gość psulinka
Ja tez (chyba) :) mam slub 16 maja 2009. A moge spytac gdzie go masz? Moze tam samo, hihi. Poki co mam sale i ksiedza... I sukienke w internecie...

Gość maritta1230
psulinka- a dlaczego "chyba"? :) Nie wiesz na 100%? Ja mam ślub w Łodzi, a TY? Za sukienkami jeszcze się nie rozglądałam, tzn. nie chodziłam po salonach i nie mierzyłam, tylko w necie widziałam i kilka mi się bardzo spodobało :) A co do księdza to mam nadzieję dziś się wyjaśni.

Gość TYLKO TERAZ
Ogłoszenie ważne do 14 kwietnia 2009r. Witam wszystkich serdecznie :-)) Nie jestem zwolennikiem pisania na Forach internetowych ale postanowiłem spróbować dotrzeć do większego grona odbiorców. Moja nowa firma wykona 2 oraz 23 maja br. reportaż z ślubu w kościele lub na weselu (do wyboru) bezpłatnie. !!!! Oczywiście warunkiem jest aby wybrane najładniejsze ujęcia były zamieszczone na stronie firmowej w galerii. Otrzywiście nie dostaniecie odemnie 1000 zdjęć lecz tylko te wybrane które będą w mojej galerii (najlepsze ujęcia). Myślę, że to wspaniała oferta dla osób chcących mieć dodatkowe zdjęcia z swojej uroczystości lub dla osób, które miały nie mieć fotografa na ślubie. W ofertę bezpłatną wchodzą tylko te dwa terminy 2 lub 23 maja. TEREN DZIAŁANIA: małopolska lub śląsk (okolice tychy wadowice bielsko pszczyna). ((gdy będzie daleko paliwo pokrywacie sami)) KONTAKT: aby nie było duzo zamieszania i spamu prosze pisać na moje GG numer mojego GG: 11732124 (odpisze każdemu) podajcie: miejscowość ślubu, wesela oraz godzinę. Nie odpisuje na forum i nie podaje swoich namiarów na Forum. Jeżeli nie będzie między nami dużej odległości mozliwość spotkania się i oglądnięcia zdjęć, oraz porozmawiania. :-)))