Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck off czemu ten świat jest

co myślicie o takim zestawieniu wieku?

Polecane posty

Gość fuck off czemu ten świat jest

1. ->> ona ma 16 lat (za 2 miesiące 17 lat), a on 21 lat i 6 miesięcy (czyli prawie 22) 2. -->> ona ma 16 lat (za2 miesiące 17 lat), a on (za miesiąc) 22 lata. I co o tym sądzicie? Duże różnice wieku?

Gość Dop******lam dziś każdemu
ona ma ciasteczko --------- on ma nadzienie co o tym sądzicie ?

"ona ma 16 lat (za2 miesiące 17 lat), a on (za miesiąc) 22 lata." Sądzimy, że gdyby ona miała ze miesiąc 17 lat on 22 za 5 miesięcy, to nie byłaby duża roznica wieku, ale w tym przypadku jest ona ogromna

Ale tu chodzi, że nie wiesz na którego się zdecydować? To chyba inne rzeczy trzeba wziąć pod uwagę

"aha i w tym pierwszym przypadku sie pomyliłam on ma 20 lat i 6 miesiścy, przepraszam!!!!!!!!!" dlaczego chciałas nas okłamać? Ja zrobiłem juz wyliczenia a Ty teraz zmieniasz podane informacje? jaką jeszcze prawde zataiłaś? A moze wcale do 17 lat nie brakuje Ci 2, tylko np 9 miesiecy? Przyznaj sie!!!

Gość ale masz dziwczyno problem
po co sie zastanawiac nad takimi sprawami? Jesli zalezy wam na tych chlopakach, to nie ma przeszkód. Miedzy mna a moim ukochanym jest 10 lat roznicy, a jakos sie tym nie przejmujemy!Jak sie poznawalismy to byl to problem zwłaszcza dla mnie.....bo bylam malolata(17 lat) a moj ukochany 27.teraz minelu juz troche lat odkad jestesmy razem i nie załuje wyboru. Jest cudownie, i nikt nam roznicy wieku nie wytyka:) Szczerze mowiac, to prawie jej nie widac, bo moje Kochanie mlodo wyglada.Pozdrawiam!

Gość miłośc nie pyta o wiek
weź bogatszego :)

Gość zazdrosnicawrr
ja mam 21 a on 31 i co z tego