Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FKKKKKKT

Właśnie wróciłem z nieudanej randki...

Polecane posty

Gość FKKKKKKT

Aż żal o tym pisać. Zaczęło się od tego, że lachon którego poznałem na Kafeteri spóźnił się dobre 10 minut, choć zaklinał się wcześniej, że "nie lubię spóźnialstwa".:o Tak więc już na wstępie zasłużyła na strzałę z liścia, szkoda że nie wykonałem jej przepisowego plaska na ryj. Obecnie żałuję. Po drugie, zdjęcia które przesyłała były MADE IN FOTOSZOP a przede mną zamiast cudnej anielicy pojawił się szkaradny olbrzym. Laska miała przynajmniej 180 wzrostu choć pisała mi że 177, widziałem po sobie bo mam 179 i była wyższa. Ponadto gębę miała opasłą jakby ją do ula wsadziła a ze zdjęć usmiechała się szczupła laseczka. Chciałem zapytać czy to może zdjęcie siostry nie było, ale coś mnie powstrzymało. To już drugi zgrzyt, o pozostałych zaraz mam zamiar napisać. Wybraliśmy się na piwo do knajpy przy Nowym Świecie. Takiej na tyłach, wiecie w bramie. Okazało się, że piwa to ona nie pija, bo "bierze leki" :o:o !! A więc chora ponadto. Czego jeszcze się dowiem?!?! Niespodzianki nie kazały długo czekać. Najspokojniej w świecie wyciągnęła śmierdzącego papierocha i zakurzyła, chociaż dawałem do zrozumienia że nie lubię śmierdziuchów które kopcą to gówno. Na moje protesty odparła, że lubi zapalić :o Najlepsze jednak nadeszło, gdy zabrała się do posiłku. Boże! świat przestał dla niej istnieć. Wymachiwała widelcem nad talerzem i dawało się słyszeć wyraźne ciamkanie i przełykanie jakby łykała w całości kartofle a nie chińszczyznę. Napisałbym więcej co się działo, ale przeszła mi właśnie ochota:o

Gość nie oceniaj po wygladzie hihi

Gość FKKKKKKT
Nika nie pamiętam chyba PIJAWKA albo jakos tak.

Gość to ja twoja kolezanka z randki
ty brzydalu spojrz lepiej na siebie a potem innych oceniaj. ale z ciebie debil, tylko czas stracilam...

Gość to ja twoja kolezanka z randki
i jeszcze jedno: smierdzi od ciebie, weź sie zacznij myc moze. a zęby to masz tragiczne i te syfy na czole, porażka

Gość ruchacz podhalanski
moglo byc gorzej

Gość FKKKKKKT
najgorsze było to ,że jak pomyślałem sobie ,to chociaż sobie pomacam , wkładam rękę między jej nogi a tam coś twardego i pęcznieje , wtedy sobie to podarowałem :classic_cool:

Gość szpetna jak nie Glen
no to kto

Gość ruchacz podhalanski
tak kiedys mialem ale bylem z kumplem i co wkladam reke a tam reka mojego kumpla

Gość glen na 100
%

Gość tralalalaa
heheheheh, dlatego wlasnie nie umawiam sie przez neta.

Gość ech h
ja się umówiłam z facetem z netu i się że ma 160 wzrostu:o a pisał chuj że więcej ma:o

Gość autor ma 100 procent
poparcia od kafeteryjnych poszaciorów