Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosowy cynamon

Co sądzicie o nieżonatych facetach noszących obrączki?

Polecane posty

Gość kokosowy cynamon
Bo nie wiem skąd ją ma :o Raz powiedział,że znalazł,potem,że sam sobie kupił,a kiedyś stwierdził,że nawet jeśli dostał ją od byłej dziewczyny to co w tym złego? :o

kokosowy cynamon -- jakby powiedział mi cos o byłej to dostałby ode mnie w pysk;) na Twoim miejscu kupiłabym sobie wisiorek- serduszko i tez była tajemnicza co do jego pochodzenia;):P

a sądzac po tym co powiedział to pewnie ma ją od byłej:o zauważ, że pzreszedł od "najlżejszej" wresji (znalezienie jej) poprzez kupienie(nic w tym złego) do ten "najtrudniejszej" wresji, że to od byłej...i uważam, ze tak to właśnie jest:o

Gość albo od obecnej nr 2

no to nie ciekawie jak ma ja od byłej a nadal ja nosi... konkluzja= nie rozstał się z nia na dobre... czytaj: wciąż o niej mysli niestety!!!

Gość kokosowy cynamon
Aaaaa :( ja jak zwykle podejrzewam najgorsze,bo zakładając,że nawet jeżeli już nic do tej byłej nie czuje to to,że nosi tą obrączkę jest dla mnie trudne do zniesienia...i jeszcze dotyka mnie nią:o Jakiś czas temu po mojej prośbie,by ją zdjął,zrobił to.Jednak ostatnio na początku nie zauważyłam,że znowu ma ją na palcu...i chwila uniesienia,pocałunki,patrzę,a ta obrączka znowu na jego palcu!Nie uszanował mojej prośby :o wstałam,trzasnęłam drzwiami i wyszłam...pogodziliśmy się,ale wcale nie przestało mnie to dręczyć

Gość qpqpqp
Ja miałam taki przypadek,że spotkałam fajnego chłopaka,często rozmawialiśmy,wiedziałam,że kilka m-cy wcześniej rozstał się z dziewczyną.Cały czas nosił obrączkę,którą od niej dostał.Nie było szans żeby do siebie wrócili,ona miała już innego,więc tłumacząc temu koledze,że powinien o niej zapomnieć,odciąć się od przeszłości zaproponowałam,by wyrzucił tą obrączkę.Zrobił tak...na jeden dzień :o Teraz nadal ją nosi i jest permanentnie nieszczęśliwy,a jego laska bawi się w najlepsze :)

toksyczne zwiazki faceci chca niby zapomniec o swojej bylej... ale nosząc dalej takie obrączki zaprzeczaja sami sobie ...

Gość Blue curacao
dokładnie :o

Gość lolka2
to nie fair wobec aktualnej dziewczyny,widać facet chce być ,,panem" a kobieta musi się potulnie na wszystko zgadzać

Gość Blue curacao
up ktoś jeszcze się wypowie?