Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szczesliwa

rodzice mojego chlopaka nie pozwalaja mu sie ze mna spotykac

Polecane posty

Gość nie szczesliwa

Wczoraj jak bylam na dworze z moim chlopakiem Piotrkiem to jego mama zawolala go. byla godzina 20. musial isc do domu. Zachwile przeszedl do mnie sms od niego; mam kare a ja ;dlaczego? - moi rodzice nie pozwalaja mi sie z toba spotykac -moze powinnismy to narazie zakonczyc albo przez pewien czas nie spotykac sie? - nie! przejdzie im to niedlugo! jak oni beda w pracy to sie spotkamy!musze konczyc. kocham bardzo mocno! Po tym esie mu nie odp. nie spotkalismy sie dzisiaj i nie odezwal sie ani slowem!! ciagle sie zastanawiam dlaczego jego rodzice nie pozwalaja nam sie spotykac! Jeszcze 2 lata temu bardzo mnie lubili i jego matka powiedziala mi ze moge juz do niej mowic mamo! nic nie zrobilam im!!! Nie chce sie spotykac z piotrkiem za jego rodzicami plecami!! nie wiem jak w tej sytuacji mam zachowac!! Kocham bardzo Piotrka i nie chce go stracic!! Pomocy! Ludzie doradzcie mi cos..!!

Ile macie lat? Ile jesteście razem? Umów się z nim i pogadaj może on coś wie o co im się rozchodzi. Powiem Ci tyle ja jestem ze swoim facetem ponad 3 lata kiedyś bardzo lubiłam jego rodziców zresztą oni mnie też, zawsze jego matka mówiła, że kocha mnie jak własną córkę - a teraz jest moim największym wrogiem.. Rodziców olej. Masz chłopaka, który Cię kocha i to jest najważniejsze.