Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc

Mam dośc zycia w swoim domu, ale nie mam kasy na wyprowadzke.

Polecane posty

Gość mam juz dosc

mam juz dosc zycia w swoim domu, wszystko przez moja babke, ktora ma prawie 90 lat i uprzykrza zycie wszystkim domownikom. mam chlopaka, ale narazie nie mamy kasy zeby sie wyprowadzic, poniewaz z jego pensji bysmy nie dali rady, ;/ jak sobie z tym radzic??

Gość ja.bym.skoczył

zabierz babcie na disco,moze pozna kogos milego i sie wyprowadzi do niego i da wam spokoj

Gość mam juz dosc
ona tylko do kosciola lata, nie da nic w domu wyremontowac, powtarza tylko TO moje mieszkanie a jak wam sie cos nie podoba to sie wyprowadzcie,;/ mam przedluzacz ze swiatelkiem, codzien wlazi do mnie do pokoju i wylancza mi to bo za duzo podono bradu zre, guwno prawada. nie moge spokojnie ogladac tv ok 22 bo sie wpierdala do mie do pokoju zebym wylaczyla bo jej mryga a ona spac nie moze....;/ kiedys moj chlopak u mnie nocowal a ta rano bez pukania do nas wlazla spytac sie go co chce na sniadanie.. a jak byli bysmy nago? rozne sa sytuacje.. juz nie moge tej sytuacji zniesc.. mam nerwice przez to;/ co robic??

Gość mam juz dosc
a do tego łazi po smietnikacg i przynosi jakies stare zeczy i sie mnie np potrafi zapytac czy nie chce jakiejs bluzki;. zenada... wszyscy sasiedzi sie z niej smieja a mi wstyd:( ale mamy pieniadze... a ona z naszego domu robi cos strasznego;(

Gość Panienka Vitaminka
ale okropna wnuczka:O zamiast się cieszyć babcią, jej wiekiem.. Niektórzy żyją i po 94-96 lat:) więc nie musi umrzeć:)

Gość moja filozofia życia
ciesz się :D , że chłopaka Ci z rana nie pogoniła , nie była oburzona faktem , że został u Ciebie na noc?

Gość żabbba
nie dawaj jej jeść to umrze z głodu.

Gość olinne
a ile masz lat?

Gość xcv
" poniewaz z jego pensji bysmy nie dali rady" to sama idz do pracy :o albo znajdz bogatego chlopaka, ktory cie utrzyma :o

jesli mówisz ze z wypłaty chłopaka nie utrzymacie sie to musisz iśc do pracy i dacie rade. a uczysz sie?? i gdzie mieszkasz??

Gość mam juz dosc
a po co pracować ? ta stara ma emeryturę :P

Gość wolnosć tak mówi prawo
znowu Pani M dziewczyna ma racje! Niech stara się wyprowadzi i zostawi kasę. Przeciez młoda ma prawo do życia. nie prosiła sie ten świat! Teraz ma prawo się pi...dolić w mieszkaniu babci i mieszkać i żyć za jej pieniadze. Amen