Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bakarella

jaka bielizna kreci mezczyzn?

Polecane posty

Gość bakarella

Wydaje mi sie ze nasze wspolzycie ostatnio spowszednialo. Chcialabym cos zmienic - co polecacie? Seksowne body z paskiem i ponczoszkami? Smieszne stroje? A moze cos bardziej ekstrawaganckiego? Skora a moze bodystocking? Co o tym myslicie macie jakies doswiadczenia? Pozdrawiam

Gość barchanowe majciochy
najlepiej lekko pożółkłe

Gość rajstopyponczochy itd...

Gość Magda_____xx
http://www.allegro.pl/item411201655_livia_se xi_body_rita_bodystocking_s_l_gratis.html to chyba nie jest zbyt podniecające - faktycznie propozycja 3 jest super - delikatna ale podniecająca - przynajmniej na mojego działa - nie każdy facet lubi typ kur...szona

Gość och Ty diabełku
diablica z Ciebie

Gość taki sobie kolo
groszki paskudne. ale ten półgorset jest swietny. moja dziewczyna ma identyczny i wygląda w nim swietnie

jeśli chodzi o z góry ustawiony sex, gorset jest ok. Spontanicznie, np w pracy, lepiej sprawdza się taki komplet, bo można mieć seksowną bieliznę na co dzień.

Gość bakarella
chce go powalic na kolana :) boje sie groszkow mogly nie zauwazyc.... ech....

Zapytaj , bo to kwestia gustu :-) jedni lubią seksowną i wyszukaną inni koronkową jeszcze inni zwykłą bawełnianą... nie musisz wydawać fortuny... najwazniejsze zebys Ty sie w tym dobrze czuła! gorsety to chyba nie najlepsze rozwiazanie bo facet lubi patrzec na Twoje ciało ... ale chyba nie ma na tym sweicie faceta ktoreu nie podobałyby się pończochy...

Gość noeigj
wiesz wszystko zależy od ciała jeżeli jesteś gruba lub masz zwiptczała skóre to obawiam się, ze nic nie pomoże-chociaż wtedy możesz załozyć gorset-będzie mniej widać

Gość bakarella
hehe no skromnie powiem ze chyba nic mi nie dolega- dosc plaski brzuszek - biust nieobwisle 80C - czyli wynika z tego ze napewno ponczochy ale co dalej?

Gość noeigj
jak masz 80 pod biustem to kawał baby z ciebie-proponuje gorset co do pończoch to kwestia dyskusyjna

dlatego mówię zapytaj ale ja sie nie spotkałam z negatywna reakcja na czarne ponczoszki na pas ... szczególnie jesli to Twoje JEDYNE odzienie :) jak nie wstydzisz sie swojeo ciała - to super , pokazuj jak najwiecej... a moze np jakas bizuteria? Łancuszek na szyję lub biodra, kostke u nogi ... hm przemysl w czym najseksownij bys sie czuła... jak podniecasz faceta i czujesz sie seksowna to wpływa to przezajebczo na zycie seksualne:) pozdrowki i powodzenia, daj znac na co sie zdecydowałaś:)

Gość dzikaamamba
mnie osobiscie kreciii bieliznaa monndellopego ;) zajebista jest azz mi patol staje jak widze mame w tym :P

Gość baxca
hehe no bardzo spodobal mi sie pomysl z pasem, ponczochami I TYLE :) a co sadzicie o przebraniach, ktorych jest pelno na allegro: niegrzeczna uczennica, pielgniarka i takie tam...

Gość moj facet szaleje
jak mam czarne ponczochy samonosne, mmmmmmm sie dzieje;)

Cos ci powiem: facet ma gdzies, jak sie ubierzesz, bo gdy cie bedzie walil bedzie mial swiadomosc,ze wali tę samą dziuplę, tyle ze w innym opakowaniu. Zryj tego samego cukierka codziennie przez dlugi czas. Zawijanie go przez zjedzeniem w innym papierek, nawet bardziej blyszczacy nic nie da. Cukierek bedzie mial ten sam smak, az pewnego dnia, gdy facet go rozwinie pusci pawia i pojdzie do innego sklepu kupic zwykla krowke-ciągutke. Dlaczego? Dlatego,ze jej jeszcze nie jadl. Kapujesz teraz? Facet siedzac z jedną dziurą powoli zdycha. Wspomnisz moje slowa.Oczywiscie on ci tego nie powie, on postawi cie przed faktem dokonanym. Zamiast bielizny lepiej stan sie bardziej perwersyjna, eksperymetuj z seksem, nie z body czy majtkami, bo to jest smieszne dla facetów. Dziala tylko na pczatku zwiazku. Poniała?

Gość jakak
super wizja! i jaka wiarygodna :P

Gość bakarella
straszna wizja! przygnebilo mnie tylko ze nasze starania ŚMIESZĄ mezczyzn.... ech.... niestety predzej czy pozniej dochodzimy do granicy naszej perwersyjnosci, ktorej nie jestesmy w stanie przekroczyc!