Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WIARYGODNY PARTNER

ZNASZ KOGOś POSZKODOWANEGO W WYPADKU? WEJDź I PRZECZYTAJ!!!

Polecane posty

Witam! Szukam osób poszkodowanych w wypadkach. Mogą to być: przede wszystkim wypadki samochodowe, wypadki w pracy, wypadki w rolnictwie, każdy inny wypadek - to ja powiem Ci, czy Twoje zgłoszenie się nadaje. Rozejrzyj się wśród swoich znajomych, rodziny. Jest mnóstwo osób, które nie wiedzą gdzie szukać pomocy. Możesz świetnie zarobić za wskazanie mi takich osób. Ty nic nie musisz robić, tylko dać mi namiar na taką osobę. Ja zajmę się resztą, a Ty dostaniesz swoją prowizję. Jakie są warunki wypłaty dla Ciebie? 1. Osoba musi się kwalifikować - decyduję ja po sprawdzeniu danego przypadku. 2. Osoba podpisuje ze mną umowę na reprezentowaniu jej interesów w stosunku do firmy ubezpieczeniowej, tym samym kolejny warunek - nie mogła podpisać podobnej umowy wcześniej. Prowizja jest wypłacana dwuetapowo. Po podpisaniu umowy z klientem i po zebraniu dokumentów potrzebnych do wniesienia roszczenia i przesłaniu ich do kancelarii, którą reprezentuję, w ciągu 7 dni poinformuję Cię telefonicznie lub mailowo na jaką kwotę odszkodowania dla klienta kancelaria wycenia dany przypadek. Jeśli potencjalna kwota odszkodowania będzie w przedziale: a) od 1000 do 20.000zł - otrzymujesz zaliczkowo 50zł b) od 20001 do 50000zł - otrzymujesz zaliczkowo 100zł c) powyżej 50001zł - otrzymujesz zaliczkowo 150zł. Resztę z należnej Ci prowizji wypłacę Ci w chwili, kiedy kancelaria uzyska odszkodowanie i zostanie ono przelane na konto klienta (wcześniej kancelaria potrąci swoją prowizję). I tak: a) za klienta do 20000zł - dopłacę Ci 250zł b) za klienta do 20001 - 50000zł - dopłacę Ci 500zł c) za klienta powyżej 50000zł - dopłacę Ci 850zł Firma, z którą współpracuję to największa i najskuteczniejsza w Polsce kancelaria prawna, która zajmuje się uzyskiwaniem odszkodowań dla osób poszkodowanych w wypadkach. Odszkodowania te uzyskuje się z polisy OC sprawcy wypadku. Chcesz więcej informacji - zadzwoń lub napisz, powiem Ci o co dokładnie chodzi. Jeśli jesteś poważnym człowiekiem i chcesz zarobić - to zapraszam. Ofertę tę kieruję do osób rozgarniętych i ambitnych, a nie malkontentów, którzy przesiadują na kafeterii i wszystko krytykują. Znajdź mi jednego klienta, a zobaczysz, że następnego będziesz chciał już załatwić sam (możesz zostać współpracownikiem) i tym samym zarobić większą (bo całą) prowizję. Jeśli nie chcesz się angażować - możesz ograniczyć się tylko do podsyłania klientów. Jest to znakomita okazja dla każdego - niech każdy z Was poszuka wśród Waszych znajomych, rodziny, osób, które kiedyś miały wypadek samochodowy lub inny w/w. Co najważniejsze, LICZą SIę WSZYSTKIE WYPADKI DO 10 LAT WSTECZ!!! Dopiero po 10 latach od chwili wypadku następuje przedawnienie. Gwarantuję Ci, że jeśli zapytasz 3 osób, czy znają takie przypadki, to co najmniej jedna z nich poda Ci namiar konkretnej osoby. Ty przekazujesz go mnie, a ja działam dalej. Podpisuję umowę i w ciągu 7 dni masz zaliczkę. Klient dostaje odszkodowanie - Ty dostajesz swoją prowizję. NAWET 1000Zł ZA JEDEN TELEFON do takiej osoby!!! Ofertą powinny zainteresować się osoby, które na co dzień pracują z ludźmi, czyli: 1. przedstawiciele handlowi 2. przedstawiciele takich firm jak: PROVIDENT (lub firmy konkurencyjne), AVON, ORIFLAME, ZEPTER, AKUNA, itd. 3. agenci ubezpieczeniowi 4. osoby pracujące w sklepach, urzędach, kioskach, itp. Jeśli potraktujesz moją propozycję poważnie, gwarantuję Ci, że po pierwszej wypłacie prowizji, będziesz dziękował sobie, że wszedłeś któregoś dnia na ten topik i wykonałeś niewielką pracę. Oferta dotyczy terenu całej Polski - tam, gdzie nie dotrę ja, dotrą moi współpracownicy - nie zmienia to faktu, że otrzymasz swoja zaliczkę i prowizję. Chcesz poznać więcej szczegółów - napisz lub zadzwoń - dam Ci informacje, które potrzebujesz. I jeszcze jedno. Pomyśl sobie, jak wdzięczna będzie Ci osoba, która dzięki Tobie dostanie odszkodowanie, w sytuacji, gdy nie wiedziała, że należą jej się jakiekolwiek pieniądze. Dla wielu osób te pieniądze z odszkodowania będą bezcenne, a Ty zyskasz dozgonną wdzięczność, a co najważniejsze najprawdopodobniej kolejne nazwiska osób poszkodowanych. Mój mail: ingnn1@o2.pl telefon: 787 110 111 Zapraszam do kontaktu, naprawdę warto. P.S. Z góry uprzedzam, że nie będę reagował na kiepskiej jakości zaczepki na tym forum, bo wiem, że zaraz znajdą się mądrale, które zaczną szukać dziury w całym, drwić lub nawet szykanować. Jestem poważnym człowiekiem i rozmawiam tylko z poważnymi ludźmi. Dziękuję za poświęcony czas i przeczytanie wątku!

Gość jestem po wypadku
co proponujesz?

Gość ciekawe to co piszesz
poproszę o więcej info na natala.m@wp.pl

Gość nieglowicz
Witam, Ciekawa propozycja. Na pewno są osoby, które skorzystają tej możliwości dorobienia. Ja sam udzielam pomocy osobom poszkodowanym w wypadkach, itp. Mój teren to Warszawa jak i okolice. Ja też dobrze wynagram za kontak do poszodowanego. Pamiętaj jak uległeś wypadkowi lub znasz kogoć może sobie pomóc! Uwaga: nawet 20 lat temu jak doszło do wypadku! Zadzwoń: 729 616 909 lub pisz kontaktdrb prokonto.pl

Gość LidkaF
Dla mnie najlepszą propozycję miało EuCO. Jeśli jeszcze raz przydarzy mi się wypadek, to na pewno się do nich zgłoszę.

Gość gość
Euco zostawiło moją sprawę na etapie odszkodowania 30.000zł. Zgłosiłam się do łódzkiego Pro Juris i nie dosyć, że dostałam dożywotnio rentę, dodatkowo 170.000zł zadośćuczynienia i zwrotu kosztów to jeszcze doradca cały czas odbierał ode mnie telefony, czego o Euco powiedzieć nie mogę.

Gość gość
Dlaczego kłamiesz? Bo chcesz głupio reklamować Pro Juris? Takie metody to może 10 lat temu działały a dziś widać, że robisz syf. Weź idź stąd i nie kłam bo mogą Cię znaleźć po IP i logach i za karę nie wypłacisz się do końca życia.

Gość gość
Osobiście pracuje w Euco i jeszcze nigdy ta firma nie zostawiał żadnej sprawy w trakcie postępowania . A stroktora tej firmy jest nie do przeskoczenia. Agent83338@gmail.com

Gość gość
Mało tego znam osobiście wiele firm które narobiło sporych problemów swoim klientom ....

Gość TomekPIO
Mamy darmową analizę każdej sprawy. Jeśli sprawa przejdzie pozytywną weryfikację możemy się nią zająć na życzenie klienta. Nic nie płacisz! Działamy na zasadzie prowizji od wygranej sprawy! tel. 727906251 Tomasz Laszczak - Polski Instytut Odszkodowań

Gość gość
Krótki poradnik zawierający niezbędną wiedzę dotyczącą firm odszkodowawczych. Przydatny dla osób poszkodowanych chcących skorzystać z usług takiej firmy. Pomoże w wyborze i pozwoli uniknąć podjęcia współpracy z nierzetelną lub nieuczciwą firmą. LINK https://rapidu.net/6120737740/JAK-WYBRAC-FIRMĘ-ODSZKODOWAWCZA.-PORADNIK.pdf

Gość Krzysztoof
witam widzę ,że ciekawa dyskusja się wywiązała i jak zawsze pochwały i negatywy,ale jak mówią to znaczy ,że firma jest znana a konkurencja nie śpi,jestem agentem Euco i dumny jestem z tego znając procedury działania. Pomogłem już wielu osobom i dostałem wiele podziękowań,choć znalazły się osoby niezadowolone-jest to normalne jak w każdej dziedzinie ,wszędzie znajdą się osoby ,które same nie chcą nic zrobić i czekają aż ktoś ich wyręczy a potem mają pretensje ,że nie robią tego charytatywnie ;-) Uważam ,że jeżeli ktoś zrobi coś dobrze i włożył wkład by dojść do profesjonalizmu to należy mu się wynagrodzenie. Jeżeli będzie ktoś potrzebował pomocy w zakresie odszkodowania,auta zastępczego bądź chciałby zweryfikować kosztorys zrobiony przez TU ,chciałby sprawdzić czy odszkodowanie wypłacone już jest w odpowiedniej wysokości chętnie pomogę pod nr 795 50 51 51

Gość gość
Ja uzyskałam naprawdę wysokie odszkodowanie ale również profesjonalna pomoc specjalistów w sprawie odszkodowań. Pomagają klientom, załatwiają sprawę od A do Z. Zadzwonilam do jednego z przedstawicieli tejże firmy, że osobiście nie mogę dojechać do miejsca Kancelarii, a po chwili otrzymałam odpowiedź , że z tym ni e ma problemu, ponieważ Prezes może dojechać. Przedstawił mi kilka informacji związanych z moją sprawą i jeszcze tego samego dnia podpisałam umowę. Polecam RETURN Kancelaria Odszkodowań w Wałczu! http://rko.com.pl/

Gość TomekPIO
Mamy darmową analizę każdej sprawy. Jeśli sprawa przejdzie pozytywną weryfikację możemy się nią zająć na życzenie klienta. Nic nie płacisz! Działamy na zasadzie prowizji od wygranej sprawy! tel. 727906251 Tomasz Laszczak - Polski Instytut Odszkodowań

Gość Daboni
Witam! Przedstawiciele różnych firm się tu wypowiadają. W kwestii wypadków komunikacyjnych, błędów medycznych jak i innych sytuacji wymagających odszkodowania mogę polecić dobrą firmę na Pomorzu. Działają sprawnie i rzetelnie. Nie jest to wielka firma, więc wyciągają największe jak się da odszkodowanie (jest to w ich interesie, bo nie mają 10 000 innych klientów w kolejce) i do każdego podchodzą indywidualnie. Jak było w dowc***e: "na jednej ulicy miały biura trzy firmy. Na witrynie pierwszej napisano: "NAJLEPSZA FIRMA W MIEŚCIE", na witrynie drugiej "NAJLEPSZA FIRMA NA ŚWIECIE", na witrynie trzeciej skromnie "NAJLEPSZA FIRMA NA TEJ ULICY""... :-) Numery do nich: M: 509 389 003 T: 58 765 75 15 Pozdrawiam Dariusz

Gość gość
Witaj, reprezentuje firmę, która zajmuje się dopłatami do odszkodowań. Ciebie nic to nie kosztuje, a mozna uzyskac fajne pieniądze, napisz SMS z opisem sprawy. 575439292