Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what to do

myślałam ze zapomniałam wziąć tab...

Polecane posty

Gość what to do

dziewcyzny, czy którejś z was zdarzyło się wziąć dwie tabletki w jednym dniu? (biore mercilon) otóż, myslałam ze zapomniałam wziąć tabletke bo był inny dzień niż powinien i z tego całego szoku nie zauważyłam ze tak naprawde codziennie je brałam tylko zaczełam od dnia wcześniejszego na opakowaniu... no i wziełam 2 tabletki od razu (niby za ten zaległy dzień) i teraz nie wiem co mam robic, kontkat z ginem- brak, brakuje mi teraz tej jednej tabletki do końca ... prosze was o jakas podpowiedz! :(((( :(

Gość strasznerr
Bardzo zle zrobilas...

Gość strasznerr
bierz dalej tak jak bralas, kolejne opakowanie bedziesz zaczynala dzien wczesniej.

Gość what to do
dzięki za odpowiedź... czy tobie się też coś takiego przytrafiło.. :/ no kurde, biore juz je 2 lata i cos takiego jeszcze mi sie nie przytrafiło ;((( załamana sobą jestem

Gość strasznerr
na drugi raz nie bierz dwoch tabletek jednoczesnie!

Gość what to do
... ktos jeszcze... ? ;(

Gość lovekrove
nie wiem czemu panikujesz przecież nic się nie stało

Gość what to do
no moze i tak, ale nie moge sobie podarowac tej mojej ślepoty :/

Gość anteczka
tez tak miałam;/ panika od razu...ale dobralam tabsy do konca i musze brac o dzien wczesniej

Gość what to do
anteczka jakies skutki uboczne??? bo mnie to migrena dolega i bol brzucha jakby na okres :/

Gość anaaakaa
też jestem ciekawa odpowiedzi..

NIC SIE NIE STALO jesli wzielas dwie tabletki na raz, ale zadnej wczesniej nie zapomnialas ;) NIC, ZUPELNIE NIC SIE NIE STALO. Ja nie wzielam nigdy 2 tabsow na raz przez pomylke, ale kiedys z ostroznosci musialam wziac druga, bo nie bylo pewnosci czy tej pierwszej nie zwymiotowalam :P Skonsultowalam sie wtedy z ginem. Nic sie nie dzieje jesli wezmiemy 2 tabletki na raz. Nic. Trzeba tylko pamietac ze w nastepnym miesiacu wezmiesz dzien wczesniej tabletke, albo mozesz otworzyc dodatkowe opakowanie i o te jedna uzupelnic swoje 21 dni. Ja tak zrobilam, bo przyzwyczajenie to przyzwyczajenie.