Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeeeeeeeevvv

KTO Z WAS MIAŁ KIEDYKOLWIEK WYPADEK SAMOCHODOWY ????POMOZCIE..

Polecane posty

Gość pytanieeeeeeeeevvv

co jesli 50 %winy mojej i kierowcxy drugiego auta przy kolizji? czy dostane jakieś pieniadze z ubezpieczenia ? facet skasował mi auto z przodu calkiem a jemu poszly tylko drzwi ..on odjechał a moje auto musialo lawetą zostac odwiezione. i nie chodzi :( czy nalezy mi sie jakaś kasa.. policja orzekla ze pol na pol wina ..choc winny jest tamten bo mi wyjechal nagle przed auto i skrecil bez kierunkowskazu..ale gliny stwierdzily ze powinienem zachowac wieksza odleglosc..ech

Gość ale pech sie stał..
nic nie dostaniesz

Gość ksenofobia
Miałam. Byłam w takim szoku, ze wysiadłam z samochodu i przeprosiłam kierowce drugiego samochodu. Skurwiel poklepał mnie po ramieniu i powiedział, ze nic się nie stało i odjechał. Bo to ja wpadłam do rowu próbując go wyminąć więc moje auto było skasowane. Jak przyjechała pomoc drogowa to mi facet powiedział, ze to nie była moja wina tylko tego gnoja co mi zajechał drogę... a ja go jeszcze przepraszałam i pozwoliłam mu odjechać. Ale byłam w MEGA szoku bo byłam wtedy w 6 m-cu ciaży. Oczywiście auto naprawiałam na swój koszt bo gnojek zwiał jak tylko zobaczył, że ja jestem w szoku i nie do końca kumam, że to jego wina była.

Gość ale pech sie stał..
NIE DOSTANIE NIC BO FIRMU BEZPIECZENIOWE WOLĄ NIE DAC ANI JEDNEMU ANI DRUGIEMU I NA TO SAMO WYJDZIE NIŻ DAWAC IM KASE.

Gość tak jak mówi candywoman
dostaniesz połowe

Gość NIC NIE DOSTANIE I KROPKA

Gość vogliobene
w takich sytuacjach wzywa sie policje i od razu spisuje numery, jakby facet nawial:O