Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to sa faceci w stylu BEARS

Czy bardzo przegrałam???? Podobają mi się tacy faceci jak Tomasz Majewski...

Polecane posty

Ten od rzutu kulą (w płot). Kurcze, i ta jego opaska na włosach... I taka fajna broda, on wygląda jak drwal z bajki:) Jestem stara i głupia. czy to są właśnie faceci typu "bears", o których się tak rozpisujecie? Bo ja mam silny pociąg do takich, gdybym go zobaczyła na jakiejś imprezie, zwłaszcza gdybym była wstawiona, to by się ode mnie nie opędził, biedaczek...:(

Gość Rumcajs_
Siema, Rumcajs jestem. To kiedy bzykanko?

Phi:O Ja tez jestem wybredna, nawet baaaaaardzo wybredna.

Chyba żartujesz:O Wcale nie wygląda na 40 lat:O Właśnie na max. 28. Akurat byśmy do siebie pasowali, mam 23 lata i jestem samotną zdziwaczałą dziołchą ze zwichrowanym beretem:classic_cool: :D Nie mam konta na Nasze Klasie, więc nie wiem, co tam jest napisane:) Ale naprawdę, nic nie poradzę na to, mam nieziemski wręcz i nieodparty pociąg do takich facetów:) Ale mało jest takich osób, sami przyznacie:O

no w tej brodzie niestety wyglada troche starczo, ale na nk ma kilka innych zdjec, bez brody tak wielkiej, wydaje sie super luzakiem :) ale ma tez zdjecie z dziewczyna chyba, wiec sorry :P

Gość on nie jest BEARS
:o on jest po prostu bardzo wysoki - ponad 2metry i umiesniony. Miskiem on nie jest. Jak ogladalas ten konkurs w rzucie kula na olimpiadzie to na bearsa pasowal raczej ten Amerykanin co zdobyl chyba srebro

Ten Amerykanin wyglądał jak dupa wołowa:O No wiem, że na pewno ma dziewczynę:) Fajni faceci zawsze są pozajmowani:( Poza tym nie chodzi mi konkretnie o niego, przecież to obca osoba. Tylko uwielbiam takich facetów- dużych, nawet jak są fajni, to mogą być trochę grubsi, zarośniętych i takich wyluzowanych:) Sama nie wiem, dlaczego. 😍

Gość ewa3222
no ja tez bym mu dala kolo 40 lat, strasznie staro wyglada

Szymon Majewski jest troszkę nudnawy, a jego program jest wynikiem pracy wieeeelu, wielu osób, podobnie jak cały jego wizerunek. Sztaby ludzi w Rochstarze siedzą i wymyślają gagi, scenki, Rozmowy w Tłoku, żeby Szymon dobrze wypadł;)

Mnie jakoś nie śmieszyły ani jego popisy radiowe ani Słów cięcie gięcie, ani nic w tym typie. Trochę za bardzo zabawne na siłę. A o randze jego żartów najlepiej świadczy to, że w 90% przypadków sam musi je tłumaczyć zaraz po wygłoszeniu;)

Gość
mi też się podoba ten Majewski od kuli :) fajny chłopak jest i nawet w moim wieku