Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolishJoke

Dlaczego ludzie na świecie uważają żę polki są głupie

Polecane posty

Gość PolishJoke

W takich USA na przykład mówi sie o głupich polaczkach, tak samo w UK i wielu innych krajach. Nie dość że polki maja opinie puszczalskich to jeszcze gópich. Natura nie jest sprawiedliwa. Jednum urodę, mądrość i honor innym głupotę, brzydotę i brak charakteru.

bo pozwalamy im tak myśleć. Większość Polaków się nie ceni.Co więcej,z wykształceniem u Brytyjczyków i Amerykanów słabo,bardzo słabo.Mało wiedzą o świecie.Ostatnio jeden zapytał się mnie czy Polska ma dostęp do morza.No recę opadają.Nie jestem na Wyspach,nigdy nie byłam,ale czatuję na zagranicznym portalu i to co oni opowiadają przechodzi ludzkie pojęcie. Do czego jednak zmierzam,mianowicie do tego,że Polacy za granica(nie wszyscy oczywiście),wykonują pracę,za które Brytyjczyk nawet by się nie wziął.Pracują za niskie stawki,bo nam się to opłaca,im nie.W związku z tym,nie interesuje ich jakie kto ma szkoły,to,że zamiatasz ulice,sprzątasz,pracujesz w pubie,czyni z Ciebie głupka. Mam taki apel do emigranów.Reprezentujcie lepiej Polskę za granicą,bo to głownie Wasza wina,że tak o nas myślą.

Gość ech h
nie Polki tylko Polacy:D:D wszyscy-niezależnie od płci

Gość aniomowa panna
ZAZDROSZCZą URODY PROSTE ;D

Gość do promessy
""to jeszcze gópich"" to był zamierzony błąd, tak trudno załapać? jesteś jedą z tych gópich i to naprawdę :o

Gość aswqwa
dlaczego ludze przejmują się o tym, co "mówi się na świecie"?? stereotypami?? przecież ludzi nimi się posługujący, niezależnie od kraju pochodzenia prezentują bardzo niski poziom. Nie każdy amerykanin, czy brytyjczyk uważa nasze rodaczki za głupie, czy puszczalskie. Uważają tak raczej przedstawiciele niższych warstw społecznych, taki margines. nie wiem, czemu sugerujesz się i przejmujesz ich zdaniem. i w Polsce pełno buraków, którzy ludzi oceniają po narodowości, tak jest wszędzie i świadczy to tylko o niskim poziomie jednostek

Gość bo po co
jako emigrantka zauważyłam ze Polacy za granicą mają strasznie zaniżone poczucie wartości, nie wiem z czego to wynika...ale to nas gubi niestety :P

Gość aswqwa
dlaczego ludze przejmują się o tym, co "mówi się na świecie"?? stereotypami?? przecież ludzi nimi się posługujący, niezależnie od kraju pochodzenia prezentują bardzo niski poziom. Nie każdy amerykanin, czy brytyjczyk uważa nasze rodaczki za głupie, czy puszczalskie. Uważają tak raczej przedstawiciele niższych warstw społecznych, taki margines. nie wiem, czemu sugerujesz się i przejmujesz ich zdaniem. i w Polsce pełno buraków, którzy ludzi oceniają po narodowości, tak jest wszędzie i świadczy to tylko o niskim poziomie jednostek

Gość Karmazynowy Dżojstik
Kilka milionów ludzi na świecie nie może się mylić.

Gość Karmazynowy Dżojstik
Przykład w pierwszym poście -"gópich"

Gość aswqwa
oooo...następny pustaczek... nawet nie wiesz ile mln ludzi na świecie się myli i to w o wiele poważniejszych kwestiach... :-O

Gość michał 83
zastanówcie się o czym piszecie polacy mają złą opinię ponieważ upijają się publicznie obrażając wszystkich jeżeli polak dojdzie do władzy i zaczyna zarabiać na swoich rodakach to odrazu wiadrem by zabierał wypłaty zamiast małą łyżeczką druga strona medalu anglicy mają też swoje wady tak jak każdy naród niema tylko ludzi doskonałych a tak pozatym żeby kogoś oceniać trzeba najpierw zacząć od siebie a zacofanie anglików jest bardzo duże

mówią tak bo niestety to prawda...kobiety same robią z siebie idiotki a potem się dziwia

Gość michał 83
w tym forum jest mowa o polakach ale anglicy też są amerykanie także nietrzeba jechać do usa tylko w ystarcz czytać gazety i oglądać wiadomości histori nieznają nasz kraj jest pod skrzydłem monarci takich jak usa unia rosja poprostu traktują nas jak swoją kolonie niewiadomo co bysmy zrobili a i tak będą uwżać nas za głupców ale sami zabieją od nas najlepszych informadyków dokrorów sportowców i niechwalą się tym tylko dają im obywatelstwo żeby ich naród był mądżejszy