Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o bla di o bla da

DENTYSTA-WROCłAW -CZYNNY W NIEDZIELE POMOCY

Polecane posty

bardzo boli mnie ząb m wziełam 5 ibuprofenów max i nic , dalej boli , trzymałam lód na zębie, nie wiem co robić kto gdzie jest czynny dentysta w niedziele we Wrocławiu ?

Gość rwbgvrgbt
na komandorskiej jets pogotowie denrtystyczne, tylko ze sobie duzo liczą, ale coz jest kasa w porownaniu z bolem.

Gość Kamila1982mick
Evadent na Przesmyckiego. Uratowali mnie, bo też umierałam w niedzielę.

W Omnident robią dobrze zęby ale nie jestem na 100% pewna czy przyjmują w niedziele ale najlepiej przedzwonić i się dowiedzieć 795 560 222

Poleciłbym omnident ale czy przyjmują w niedziele? Chodzę zawsze od pon do piątku...ale zobacz na ich stronie omnient.pl

Gość mar1988
Na stronie omnidentu można zarejestrować się na nadzielę, więc warto spróbować. Polecam dr Szczombrowską!!

Gość bolek_lolek
Warto zadzwonić do OmniDentu i się podpytać. Nr telefonu 795 560 222

Gość gość
Po tylu pozytywnych głosach udało mi się umówić do dr Szczombrowskiej i jestem naprawdę zadowolony z usług Omnidentu.

Gość mati_34
Do omnidentu w niedzielę raczej da się umówić, bo jest taka opcja w formularzu online - celujcie w dr Szczombromwską :)

Gość gość
ale paskudna, nachalna reklama. Już wiem jakiego gabinetu unikać jak ognia we Wrocławiu ;/

Gość gość
wypadla mi plomba w sobote rano, w poniedzialek wyjezdzalam do szwecji (dentysci tam koszmarnie drodzy) i szybko musialam sie umowic na zabieg. Moja dentystka nie przyjmuje w niedziele, wiec po namowie przyjaciolki poszlam do Omnidentu. Na szczescie zrobili tam wszystko tak jak trzeba, a plomba trzyma sie do dzis

Gość zuzanna45
W niedzielę zwykle powinno być czynne pogotowie stomatologiczne, ale nie zawsze jest otwarte więc spróbuj tutaj http://www.mediconcept.pl/stomatologia-p26.html kiedyś z niewyobrażalnym bólem zadzwoniłam do nich i mnie przyjęli :)

Gość gość
Hej, nie potwierdzam, Omnident nie ma dyżurów w weekendy ale na stronie jest dostępna komórka, kiedyś w podobnej sytuacji ze stanem zapalnym odebrała dr. Szczombrowska i ustawiła mnie na rano na poniedziałek. W weekend Cię nie przyjmą ale i tak warto zadzwonić to może poratują Cię pojutrze na porannym terminie?

Gość gość
miałam robione licówki o doktora Jesiona. Super lekarz.

Gość gość
Jeśli szukasz sprawdzonego dentysty we Wrocławiu to na Trawowej mieści się świeżo przeniesiony gabinet Margo z nowoczesnym sprzętem i świetną opieką. Mnie już nieraz ratowali z opresji jak zdychałam z bólu.

Gość maja

Nie orientuję się czy mają otwarte w niedziele, ale z własnego doświadczenia polecam Ci gabinet w jaworze litynscy.pl  jest to bardzo profesjonalna klinika stomatologiczna. Leczę tam zęby już od dość dawna i jeszcze się ani razu nie rozczarowałam. Teraz również moja córka 4 letnia chodzi tam na kontrolę polecamy