Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

Gość m2

znajdę tu taką? :)

Gość po co po co
to ty jesteś ten niski?

Gość czekolada321
zalezy o czym chcesz pogadac :))

czekolada321 na pewno nie o tym co jest w drugim poście :P Nienormalna Propozycja ten drugi post to podszyw szkoda, że nie można zgłosić do usunięcia ... :)

Gość czekolada321
no mi tez..heh:) ale spoko ja nic nie mam to tych którzy pija swoja krew, jestem tolerancyjna a przynajmniej sie staram być..:)

Nienormalna Propozycja: z tym zaczernieniem to dobrze zrozumiałem ? ;) strefa zero: jestem praworęczny a dlaczego pytasz ? :) czekolada321: lubię ludzi tolerancyjnych to wielki plus ale to nie ja pisałem i nie spijam swojej krwi :O więc zapomnijmy o tym ;)

Gość czekolada321
w jakim przedziale wiekowym jesteście? czym sie zajmujecie? a może nie będziemy poruszać takich kwestii? wszystko bedzie taki anonimowe..to mi sie podoba:)

a spytalam bo buzke w stopce masz na odwrót. Myslalam ze tak buzki stawiaja osoby leworeczne;) I was wrong:P

miło ze strony tego, który usunął ten drugi wpis :). czekoladka321: wszystko owiane tajemnicą?? hmm fajna perspektywa ;) strefa zero: domyślałem się, że chodzi Ci o stopkę :) a odwrotnie bo na szybko tą stopkę wpisałem ;) sprawdź co mam w '' o mnie ''.

hmm kto odważny jeszcze poda wiek ? :D ja mogę powiedzieć o sobie, że obecnie mam dużo wolnego czasu i wykorzystuje go przede wszystkim na moje hobby - dj-ing :)

Gość czekolada321
nooo nie wszystko...xD czym sie interesujecie? czego szukacie na kafe?

na kafe ja szukam jak w temacie :D zajrzałem tu przypadkowo popisałem sobie pod innym nickiem na kilka postów i postanowiłem założyć swój temat. Mam nadzieję, że pomożecie mi go prowadzić :D czym się interesuję już napisałem :)

Gość czekolada321
ja kocham filmy psychologiczne i sport hmm...cos wiecej nie wiem..moze ale teraz sobie nie przypominam:) nuuda xD DJ wow to fajne musi byc

reagge i rock ja trance, uplifting, więc zupełnie inne klimaty :D na klawiszach też lubię pograć, rodzina umuzykalniona mama po ASP, dziadek samouk... :) a wczoraj fotografowałem burze :D ale na moim zwykłym nikonie wyszło mi tylko jak gdyby wielki flesz :)

Gość czekolada321
a ja mam zleksza doła bo moj "wspaniały " chłopak sie nie odzywa do mnie dzisiaj hmm..to zalosne ze mam takie problemy ale coz zakochałam sie i juz pech wpadłam jak sliwka w kompot xD co zrobic zeby znowu oszalał na moim punkcie

Gość czekolada321
tez lubie fotografie..niedawno nad morze zrobiłam sesja jak byl taki wielki sztorm ; D

czekolada321: a jaki sport uprawiasz ? a co do dj-ki to nie grywam w żadnym klubie - po prostu w domu dla siebie ćwiczę przejścia bo ludzie nie potrafią się bawić przy trance. na dyskotekach tylko disco, house :( nagrywam sety dla siebie, jak zrobię kolejnego a (planuje w ciągu kilku najbliższych dni) to Wam podeślę ;)

Gość czekolada321
tenis ziemny ; D ale tak reakcyjnie A ty cos trenujesz??