Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

Witam. Ja nowa :D Tzn kafeterie znam od dawna ale zmienilam nick itd.. Miło mi xP Ktoś może wprowadzić mnie w temat? :>

NP: zdaje Polski, Angielski Wos i coś tam :P także niezbyt ambitnie... ale abym chociaż to zdał... :) Madzia :D akurat piekarnia mi się inaczej kojarzyła ale faktycznie jest z tego kasa ok zabłądziłem w swoich przemyśleniach przepraszam :D Nie brne w stereotypy tylko w to co mi się wydaje być słuszne a jeśli nie mam racji to miło, że mnie uświadamiasz :) i bez nerwów :P

nie patrz- zapraszamy.. m2- nie gniewaj się, ale tak to już jest- wszyscy mówią- lekarz ma kasę, prawnik ma kasę, a to nie jest do końa tak. Przynajmniej w tym dziwnym kraju:) nie patrz, ile masz latek, że tak zapytam?

Nie Patrz witam witam:) gadamy właśnie o piekarzach, lekarzach, psychologach itp. jeśli chcesz możesz z nami oglądać fajerwerki lub wybierać przedmioty na maturę:):) i tak o to streściłam Ci ponad 4 strony naszych rozmów:D

przeszlam na ten login. A ja jestem mloda :D mam 15 lat x] Tylko nie naskakujcie n a mnie od razu :P

Nienormalna Propozycja: Mówi się że żadna praca nie hańbi :D A ja jeszcze nawet nie wiem kim chciałabym być :) Wiem za to kim być nie chcę,to już jakiś postęp chyba ;)

"gadamy właśnie o piekarzach, lekarzach, psychologach itp. jeśli chcesz możesz z nami oglądać fajerwerki lub wybierać przedmioty na maturę" zapomniałaś o: jak to powiedziała madzia - propozycjach przenocowania, zatrudniania :D

o rety, to ja tu chyba trochę za stara jestem.. i zanudzam swoimi przemyśleniami, które zdominowały moje życie ostatnio... Sorry:( Jakby to powiedzieli na kafe- przegrałam życie:D

MAdziula a ile masz lat? :D Jest inna strona naszego różnego wieku. Każdy wyrazi inne poglądy :D

póki co jeszcze 23... ehhh chciałoby się mieć te 15 lat... wtedy chciałam być taka dorosła.. a jak dopadła mnie dorosłość, to chciałabym być znowu zwariowaną nastolatką i nie martwić się o te "dorosłe sprawy"..

Niemoralna- kroił się romans, ale Wam przeszkodziłam.. Ja wiem, że się nie przyznacie, ale ja tam swoje wiem:D

wiesz zależy jak na to spojrzeć.. Ale jeszcze czasami na imprezie zaszaleję jak nastolatka.. A później marzę o tym, żeby to wyciąć z życiorysu:D:D:D:D A co z naszym rodzynkiem m2? Poszedł spać?

znikam na jakieś 20 minutek, bo muszę się wykąpać.. Mam nadzieję, że jak wrócę, to jeszcze tu będziecie:*

madzia pierwsza napisała, że kroił nam się :P a Ty NP jakiego zdania jesteś no powiedz coś w tej sprawie :D madziu będziemy :) będziemy :)

W dorosłości jest chyba jedynie ta zaleta że można mieszkać bez rodzicow... W tych czasach rodzice sa nie do wyrzymania... :P

imię me jest nie istotne "m2" też ładnie brzmi :P Nie Patrz: prawda jest taka, że rodzice na każdym kroku chcą naszego dobra nawet jak nam się wydaje, że nie i zabraniają nam czegoś :O dość już gadam jak stary pierdziel a sam mam 18-lat :] chociaż wiem, że mam rację. oczywiście czasami starzy przesadzają ;)) 🖐️