Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m2

Szukam dziewczyny do pogadania.

Polecane posty

NP: za szybko wszystko chciałabyś wiedzieć :P

:P to musisz się uzbroić w cierpliwość bo wychodzę do sklepu nocnego z/w po fajki :o głupi nałóg :) mam nadzieję, że będziesz zresztą Twoja natura Ci nie pozwoli odejść zanim się nie dowiesz :classic_cool:

ja już jestem.. m2- witaj w klubie nałogowców:) nie patrz- to jest dla mnie plus, że nie mieszkam już z rodzicami.. bardzo mojego ojca kocham, ale on ze swoimi poglądami powinien się urodzić 200 lat temu.. Jest dobrze tak jak jest- czyli widujemy się 1 albo 2 razy w miesiącu, gdy jadę do domu na weekend.. Wtedy nie zdążymy się kłócić, bo za bardzo jesteśmy stęsknieni.. a jak zaczynamy się już nawzajem wkurzać do wracam do siebie:D Czyli jednak się coś kroi:D:D:D:D:D a ja myślę, że m2 ma na imię Zygfryd albo Anatol i się wstydzi przyznać:)

no to Go rozgryzłyśmy nienormalna... Nałogowiec Alfons... ehh.. nienajlepsza partia przyznam szczerze.. bez obrazy:D

Kurde.. ale wtedy to byłby dopiero przyszłościowy zawód.. Klientów raczej nie brakuje.. a i żony swojej chyba by w interes wkręcić nie chciał, więc byłabyś bezpieczna.. Może warto to przemyśleć:) rety.. ale się zdziwi, jak wróci z nocnych zakupów:D:D Chyba poda to swoje imie dla świętego spokoju:)

mi się zawsze wydawało, że alfonsi raczej nie korzystają z usług, ponieważ wiedzą doskonale, czym to grozi.. Oni tylko dbają o interes, a później wracają do domu, żony i dzieci:) Co nie zmienia faktu, że lepiej, żeby zmienił profesję, bo jednak to nie jest nic fajnego..

Gość dobranocka32
Hej :D można się dołączyć do rozmowy?

jasne.. przyjmujemy wszystkich dobranocka:) nienormalna- już szanuję naszego alfonsika... teraz już wiem, dlaczego Go tak ciągnie do Ciebie.. Ten Twoj dwuznaczny nick:D:D

szkoda, że nigdzie nie dodałem, że moje imię zaczyna się na 'm' jak w nicku :O było by bez tych tekstów :classic_cool: gniewam się :classic_cool:

alfonsik- foch?? to jest domena kobiet:D specjalnie dla Ciebie jesteś już MALFONSIKIEM:) dobranocka- odbieram to jako komplement.. może coś bliżej o sobie?

m2- może podasz to imię ? :) i bedzie po kłopocie :) albo odpowiedź czy to któreś z tych imion: Marek, Mateusz, Marcin, Michał :D więcej mi na razie nie przychodzi do głowy :)

MadziulaDD- mam 19 lat więc niech was nie zmyli to 32 w niku :D dokładnie za 1,5 miesiąca zaczynam studia (może nie są wymarzone, ale ważne, że pokrewne z tymi wymarzonymi) i pochodze ze "ściany wschodniej" :D

Nienormalna zgadła w którymś z tych :o Madzia za łatwo by Wam było gdyby było wszyzstko na tacy :classic_cool: btw. to nie dlatego, nie podałem imienia bo się wstydzę :o to by była głupota swoją drogą moje imię mi się podoba z szczególnie zdrobnienia do niego a nie co drugi to Paweł, Piotr, Michał :o

ja obstawiam Maxa albo Mikołaja... no nie gniewaj się malfonsiku.. przecież my tu tylko takimi żarcikami sobie umilałyśmy czas, kiedy Cię nie było.. A poza tym tak między wierszami nienormalna zgodziła się zostać Twoją żoną i już chce Cię pod pantofel brać, nałogi zmieniać.. Cieszysz się?:D:D:D dobranocka, a cóż to za kierunek?

hehe ale się wzięłyście hahaha :classic_cool: madzia nie gniewam się miłej rozrywki mi dostarczacie :P btw. czy Ty nie chcesz mnie aby zeswatać z NP ? :P nie zgadniecie nigdy :classic_cool:

był już tutaj wspominany- administracja. Bardzo chciałam się dostać na prawo, ale się nie udało nawet z odwołania :( Mimo wszystko cieszę się, bo dostałam się na 2 uczelnie więc mogłam wybierać :)

Łe a ja mialam nadzieje ze Marian xD Mój ojczym ma strasznie staroświeckie poglądy. No i wiecie jak to jest jak ktoś jest od was wyżej i jest złośliwy i wredny a wy nie możecie nic zrobić? :o Dobrze że ja nie palę :D