Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa..

czy sa jakies rodzaje testow ciazowych?

Polecane posty

Gość aa..

nie znam sie na tym a chce sobie kupic test . Jak mam sie pytac w aptece?

Gość nowa cicha nadzieja
po prostu ze chcesz test ciazowy. ona ci pokaze pewnie różne :)

Gość aa..
czyli obojetnie jaki ? dziewczyny napiscie mi prosze bo wlasnie zaraz wychodze. aha i mam jeszcze jedno pytanie czy wogole nie zawczesnie na test bo jakies 5 dni temu kochalam sie z chlopakiem i smiem i mam pewne obawy stad kupno tego testu ale czy to nie za wczesnie?

Gość matiatia
chyba za wcześnie.... zaczekaj do miesiączki lub jej braku. poza tym mogłaś zażyć postinor jesli jej nie chce, ale już za późno... oczywiście można "przywrócić miesiączkę", ale to nielegalne i tylko zaufany lekarz ci to załatwi... moja koleżanka tak zrobiła. nie pochwalam tego, bo trzeba myseć przed a nie po, ale zawsze to jakieś wyjście dla zdesperowanych roztrzepanych

Gość aa..
dzieki niby miesiaczke powinnam dostac w tym tygodniu to zobacze jak jej nie bedzie to zakupie ten test a boje sie z tego wzgledu ze jesli jestem w ciazy to ja zazywam takie tabletki na nogi ktore nie sa wskazane do zazywania w czasie ciazy i stad troche sie boje zeby nie zaszkodzic a wlasnie skonczyly mi sie i jade kupic bo musze lykac na nogi:(

Gość aa..
aha a czy ten postinor to ja musze prosci u ginekologa czy dostane bez recepty? dzieki jeszcze raz za pomoc

Gość matiatia
postinor trzeba zażyć do 72 godzin po stosunku, więc dla Ciebie juz za późno. i tylko na receptę. i możliwe, że ginekolog może robić problemy z wypisaniem recepty jesli jest "antyaborcyjny", bo oni uważają wzięcie postinora za aborcję...