Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna dziewczynka 19

Dlaczego faceci sa bezkrytyczni co do siebie ? Nie widzicie jak wygladacie ?

Polecane posty

Jesli podchodzicie zagadywac do atrakcyjnej dziewczyny to chyba logiczne ze sami tez powinniscie byc atrakcyjni ? A tak czesto ja i moje kolezanki musimy swiecic oczami bo podchodza do nas takie pokemony ze szok:-o Szukajcie wsrod takich jak sami jestescie, nie dla psa kielbasa :-o Od nas wymagacie a od siebie nic ? Zastanow sie jeden z drugim zanim kolejny raz zagadasz atrakcyjna dziewczyne bo im tylko wstyd swoja osoba robisz :-o

Gość Dobre to było
Pokemony ciągną do swoich :D

no cóz... na szczęscie nie wszystkie dziewczyny leca na fajny ryjek...niektóre patrzą na charakter na szczescie

do autorki > dlaczego piszesz o sobie, że jesteś atrakcyjna? :P nademiar śmiem wątpić! :P

Gość yhyyy
do mnie kiedyś startował facet 20 cm niższy :o w dodatku potwornie chudy-wyglądał jak niedożywione dziecko:o

No sory ale zagaduja mnie takie pokemony jak np ten: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2ilnaee&s=4 :-o No i jaki wstyd taki frajer robi jak zagaduje do atrakcyjnej dziewczyny ? Interesujacy mnie facet powinien conajmniej wygladac tak: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=20rsl7s&s=4 ;-) Panowie mierzcie sily na zamiary :-o STOP POKEMONOM !!!!

Gość fakt jak ladna dziewczyna
jest przy okazji miła i koleżeńska, to od razu zlatuje się stado paszczurów, ktorzy chyba mysla, ze maja szanse. Co ja mam ich brac, z litosci? :O

no właśnie,,, oni chyba nie mają ni9c do stracenia i dobrze o tym wiedzą... albo mają wysokie mniemanie o sobie. albo są pijani :D

Gość fakt jak ladna dziewczyna
Znam wielu średnich z wyglądu, sympatycznych facetów, którzy narzekają że są wiecznie sami... a czemu? bo zarywają tylko do ślicznotek, zarezerwowanych dla facetow lepszych od nich. Jest tyle fajnych, całkiem niebrzydkich, ale też nie olśniewająco pięknych dziewczyn - nimi to zająć się nie łaska? :O

jarek cos sie z toba stalo.....juz nie jestes taki pyskaty jak zawsze robi sie z ciebie taka ciepła klucha..mowie absolutnie powaznie bez złosliwosci

fakt jak ladna dziewczyna >>>> że zarywają to nic! normalna sytuacja, ale że od razu lepsze? :P

Gość olejzpierwszego
znam mase poasztetow co sadza ze sa super laski..... moze poprostu oceniasz sie zbyt pozytywnie a faceci oceniaja cie wlasciwie

Gość a ten paszczak wklejony tutaj
to komiczne? :P