Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naja25

LASER PIXEL - ODPOWIEDNIK FRAXELA, NA VLIZNY POTRĄDZIKU, JETEM PO KTO JESZCZE?

Polecane posty

WITAM, ZDECYDOWAŁAM SIĘ NA PIXEL, BO AKURATtak wyszlo. dziewczyny jestem 1 dzień po pierwszym zabiegu, miałam go wczoraj. proszędziewczyny, jesli miałas ten zABIEG ALBO LEPIEJ JUŻ KILKA NAPISZ AJKIE EFEKTY SAPO NIM. bardzo proszę, czy spłyca te wstrętne dziurki?

dziewczynki odezwijcie sie wlejcie we mnie trochę nadzieji. ja na razie mam troszkęobrzękniętą buzię, no i oczywiscie praktycznie ich nie widać, ale jestem ciekawa co bedzie za np miesiąc. proszę jesli robiłaszabieg tym laserem odezwij się

dziewczyny pomóżcie, bo jestem drugi dzień po zabiegu i caly czas mam na twarzy takie jakby to nazać pixelki, moja twarz wygląda jakbym wpadła na sito,straszne a jutro musze wyjść z domu, ogólnie skóra doszłado siebie, tylko ta krata na twarzy, strasznie to widać. kiedy to zejdzie???

Gość Jennyfer
Witaj! Nie robiłam tego laseru, ale jestem nim zainteresowana. Napisz proszę gdzie robiłaś zabieg i ile Cię kosztował i jakie są efekty. Z góry serdeczne dzięki

czy jest ktoś,kto robił zabieg pixelem?Ja jestem tydzień po zabiegu, chętnie podzielę się spostrzeżeniami, napiszcie o efektach

Gość baś18
Jestem 2 dzień po zabiegu. Miałam pixel(złuszczanie naskórka) na cała twarz. Zapłaciłam 450 zł ( 1 przejscie) . Co do przebiegu -Pani przypalała mi skórę laserem w odpowiednich miejscach. \Było by nawet ok gdyby nie ten okropny odór który się unosił przy przypalaniu.. Caly zabieg nie trwał dłużej niż 10 minut. Skóra była obtoczona jakby siateczką przypominająca puder. Dzisiaj skóra jest masakrycznie czerwona ,ogromny rumień i zerowe efekty.. Mam jedynie nadzieje że coś sie zmieni..

Gość jak to zmieszać
witam , też mam skórę z bliznami potrądzikowymi a i czasami wyskoczy jakis ropniak mimo że juz nastolatką nie jestem :( myślę że co byśmy nie robiły to te blizny nie znikną za 1 jakimkolwiek zabiegiem, niestety takie są fakty chociaż chciałybyśmy jakieś magiczne coś. trzeba co n ajmniej 5-10 zabiegów żeby był duzy efekt a na to trzeba pieniedzy co by to nie było