Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

bestialstwo

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=cDeTYs5OqDc Pozwólcie ze przytocze tekst pewnego usera pewnej strony: \"Pamietacie jak byla afera z przewozeniem koni. Mass media rozszarpywaly niemal zywcem. Po niekad slusznie, jednak latwo jest dokopac biednemu przewoznikowi. Jesli natomiast chodzi o wielkie firmy farmaceutyczne, ktore umieszczaja reklamy w owych mediach to juz morda w kubel. Testowanie szczepionki, ktora ratuje zycie to jedno, ale wypalanie krolikowi oczu szamponem to dla mnie wystarczajacy powod, zeby zastosowac relecje wzajemnosci.\" Człowiek doskonale oddał w paru zdaniach to co sie dzieje na swiecie. mordy, mordy! na zwierzetach... boje sie ogladac ten film... nie chce go ogladac... ale zywie szczera nadzieje ze sa tu ludzie którym nie obojetne jest to, co dzieje sie z naszymi zwierzakiami...

Gość cypreshilka
to jest straszne co robia ludzie zwierzętom, powybijałabym takie gnidy !!! kazdego zjebanego huja co smie tknac bezbronne malenstwo nie wazne czy to krowa czy kotek czy mała myszka!!!! niekorzy ludzie to smieci ktore powinny zginac w takich samych meczarniach jak te maltretowane stworzonka :(:(:(

Gość cypreshilka
a filmiku nawet nie ogldalam bo bym sie popłakała :(:(:(

Ludzie zapominają o tym, że zwierzęta też czują. Nie tylko ból, ale i przerażenie. Że mogą kochać, ufać, przywiązać się. Na szczęście udało mi się pośrednio moje dwa małe szczęścia wyrwać z tego piekła, jakie mogłoby je spotkać na wydz. weterynarii.

ludzie to pollujacy mysliwi którzy chełpią sie swoija intligencja. a malutka mrówka jest sto razy madrzejsza od nich

z mrówką przesadziłaś, wiesz zastanawiam się jak działasz w tym kierunku oprócz założenia tego topiku, bo rozumiem, że ty nie jesz mięsa nie kupujesz butów skórzanych, nie używasz środków na insekty, nie kupujesz tych kosmetyków testowanych na zwierzętach, itd. jeżeli to robisz to chwała ci za to, ale wątpię

Gość obejrzałam kawalątek
to jest straszne, ale cóż - pieniądze. zajebałabym takiego 'człowieka', który tak krzywdzi zwierzęta.

Gość obejrzałam kawalątek
a co to za problem nie kupować kosmetyków testowanych na zwierzętach, butów skórzanych, nie jeść mięsa z takich dużych ferm. To nie chodzi o całkowite zrezygnowanie z niego, tylko o to w jakich warunkach są te zwierzęta hodowane. Człowiek to zwierzę mięsożerne, mięso jest nam potrzebne do życia, ale możemy zrobić coś aby zwierzęta te nie cierpiały katuszy.