Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja uzywam wody a nie mydla

lek przed odrzuceniem...

Polecane posty

mam 21lat i wciaz jestem sama...uwazam sie za niebrzydka i nieglupia dziewczyne wiec to nie w urodzie tkwi moj problem. od dziecka mam problemy z nawiazywaniem kontaktow. juz nie wspomne o kontaktach z plcia przeciwna! podoba mi sie chlopak ale gdy go poznaje od razu moje uczucia sie zmieniaja. unikam go, staram sie wyrzucic go z glowy:( mowie sobie i tak nic z tego nie bedzie...:( nie wiem co dokladnie jest przyczyna mojego zachowania. na pewno przyczynia sie do tego brak wiary w siebie.gdy chlopak mi sie nie podoba to podchodze do niego na ludzie. zreszta ten sam problem pojawia sie gdy poznaje inne odoby, nie tylko chlopakow. boje sie otworzyc przed nimi, wycofuje sie. i najgorsze jest ze czesto sie czerwienie:O to powoduje ze jeszcze bardzije unikam kontaktow z chlopakami:O:O:O chyba juz zawsze bede sama...😭

Gość majkelos
skad jestes?:)

ale najgorsze jest to ze od razu wyszukuje w facetach wad zeby miec pretekst do zerwania z nim kontaktow:O faceci wiedza ze jestem niesmiala, nie musze im tego mowic:)

majkelos, a po co ci ta wiedza?:)

Gość majkelos
tez jestem niesmialy:)

i jak sobie z tym radzisz?

wiesz jak ja zeszłam się z moim obecnym facetem? byliśmy zwykłymi znajomymi i zaczęło się od smsow mało mi zalezalo zeby zrobić na nim wrażenie ale potem zaczęło iskrzyć i nie musiałam się martwić i niepokoić bo znaliśmy się już dobrze

Gość majkelos
wlasnie nie radze:( jestem ze slaska a ty?

fajnie mialas:) ja nie mam znajomego z ktorym mogla sie zejsc... majkelos, jestem z drugiego konca polski