Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

tak się zastanawiam czy ja dobrze robię?

Polecane posty

chodzi o synogarlice które na parapecie uwiły gniazdo i się szczęśliwie rozmnożyły :classic_cool: od tej pory kupuję im ziarno i codziennie dokarmiam :) lubię patrzeć szczególnie na te dwa maluchy które są wielkości rodziców ;) pod koniec września powinny odlecieć do Turcji więc czy ja dobrze robię? bo może nie odlecą ze względu na stały dostęp do jadła, i umrą z zimna? przeze mnie :(

Gość naisz im na kartce
do którego stołówka jest czynna, to będzie fer z twojej strony

Gość dhbfbgvb
Lusia zabijesz ptaki 😭😭 a tak powaznie to lepiej zadaj to pytanie na jakims forum tematyczym, milosnikow ptakow czy cos

u mnie też parę razy uwiły sobie gniazda i też szkoda mi było wygonic je gdy złożyły jaja, ale gdy sąsiedzi przeganiali je z balkonów to głupio mi było też ich nie przegonic

mnóstwo ludzi dokarmia ptaki, jakby tak wszystkie nie odlatywały i podechały :) z zimna to by się po kolana brodziło w warstwie ptaków:P

Gość pora przestać
muszą nauczyc się radzić sobie same teraz mają dobry czas bo żarcia jest w bród nie zginą z głodu poradzą sobie i usamodzielnią się

no tak ale to są gołębice, wypróżnia sie to na cały balkon i niedziw, że ludzie je przeganiają Lusencja------>pisałam, że mnie też było żal ale gdy sąsiedzi patrzyli na mnie jak na pomyloną (bo zgodnośc sąsiedzka była jesli chodzi o przeganianie) , to cuż miałam zrobic, i ja przegoniłam, ale dopiero wtedy gdy brat ukradkiem wyrzucił jaja do śmietnika.