Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania3434

jak zmyc cociaz troszke kolor czarny

Polecane posty

Gość ania3434

robiłam w zakładzie fryzjerskim kolor miał byc brąz a jest czarny,,,dosłownie,,jak go zmyć chociaz troszkę nie mówiac już o rozjasnianiu włosków na blond -bo takie mialam.Miałam nakładaną farbę firmy schwarckopf

Gość ania3434
pliss

Gość niczym nie zmyjesz
mi pomoglo tylko rozjasnianie. wlosy zrobily sie brazowe:D nawet podobaly mi sie. do dzis nie uzyskalam tak ciekawego odcienia przy zastosowaniu brazowych farb:D jesli sie zdecydujesz, zastosuj niebieski rozjasniacz🖐️

Gość ania3434
jakim rozjasniaczem robiłas,,mozesz polecic

Gość KingdomOfLove
moj naturalny kolor wlosow to ciemny braz. postanowilam pofarbowac je na czarno. gdy znudzil mi sie kolor plukalam wlosy octem. do miski z woda( ok 2-3 litry) wlewalam szklanke octu zwyklego spozywczego i plukalam przez kilka minut. dobrze odzywil wlosy i po 2 miesiacach nie bylo sladu po carnym :) ps. taki "zabieg" wykonywalam raz w tygodniu

Gość niczym nie zmyjesz
dokladnie nie powiem, bo uzywam roznych:) najlepsze sa takie specjalne do ciemnych wlosow ( niestety nie pamietam firmy:( to sa srodki do pasemek lub balejazu, swietnie rozjasniaja :) przejdz sie do dobrej drogerii, na pewno znajdziesz :D w kolekcji sa takze czerwony balejaz i chyba pomaranczowy. niestety nie umiem nic wiecej pomoc:( ale kupujac kazdy, byle niebieski na pewno rozjasnisz wlosy. inne sa slabe. nie bedzie po nich sladu, a jedynie zniszczysz sobie "piorka":D

Gość ania3434
dziekuje slicznie chocuiaz za mała pomoc buziaczki dla was

Gość niczym nie zmyjesz
i jeszcze jedna - moze byc bardzo przydatna - rada: kup sobie Serum Joanny - Rzepa. to na koncowki, ale smialo mozna stosowac na cale wlosy. przy moich zniszczeniach (nie bede sie chwalic co wyprawiam ze swym owlosieniem) spisuje sie rewelacyjnie:D

Gość niczym nie zmyjesz
nigdy tego nie uzywalam. nie mam zielonego pojecia, jak to dziala - realnie oczywiscie:)

hmmm a juz dlugo masz ta czern na glowie?:PJa kiedys tez sie farbowalam na blond,ale mnie juz wkurzal i zafarbowalam sie na ciemny braz :P Wyszedl czarny i bardzo mi sie ten czarny podobal ale zmyl sie po 2tyg na przecietny ciemny braz ktory mi sie niezabardzo podobal :D Potem zafarbowalam sie na glebie czerni a potem na kosmiczna czern :D I mam wymarzone intenstywnie czarne wlosy :D Po prostu myj codziennie wloski szamponem przeciwlopiezowym :) :D

Gość ania3434
farbowałam 5 dni temu i myłam 3 razy,ale klor bardz malo sie wypłukał...a jak myślicie o tym płukniu w occie włosów,,tak jak wyżej pisane