Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaksaaa

CZY NAPISAC DO BYLEJ SWOJEGO FACETA?

Polecane posty

Gość plaksaaa

CHCIALABYM SIE DOWIEDZIC CZEMU SIE ROZSTALI. WARTO? ZROBIE Z SIEBIE IDIOTKE?

Gość kompletną idiotkę

Gość exa bexa
a po co ci to?

Gość plaksaaa
zeby wiedziec co bylo powodem. bo facet na ten temat milczy. aa moze on cos zrobil. babska ciekawosc mnie zzera...:D

pilnuj chlopaka , daj temu spokoj, chyba ze bardzo chcesz wiedziec , jesli Twoj chlopak umie z Toba rozmawiac i sie swietnie dogadujecie to spytaj jego delikatnie... ale z 2 strony to po co mu to przypominac. Siedz lepiej cicho i postaraj sie byc lepsza :)

Gość exa bexa
a moze sie nie dogadywali...nie zawracaj jej glowy bo sie osmieszysz chcoiaz kiedys ja napisalam do dziewczyny exa,ona mnie ostrzegla przed nim,mialam wrazenie ze strasznie cierpi a on mnie rzucil po roku:( ale u ciebuie moze byc inaczej

Gość plaksaaa
wiem tylko tyle ze rozstali sie bardzo szybko. i ona tak szybko jak sie z nim rozstala poleciala do USA. i nie odbierala tel, no i ciekawi mi jaki miala powod zeby tak zrobic.

Byłam w związku ,w którym mąż znęcał się psychicznie.Gdyby obecna jego żona zapytała dlaczego się rozstalismy,pewnie bym powiedziała,ale czy tym by się ona przejęła,jeśli kocha?Poza tym ufam,że ludzie zmieniaja się na lepsze,i co ,ja wyszłabym na kretynkę.

Gość do ginia
ginia co do twojej ostatniej wypowiedzi na forum ze dziewietnastolatki sa na forum erotycznym widac ze zbyt madra nie jestes? chyba mialas tez 19 lat? i uwazasz ze dziewczyny w tym wieku nadaja sie tylko na forum erotyczne? przemsyl swoje wypowiedzi

Gość Matyldatoja
Nie pisz, to głupie. Najlepiej jego samego zapytaj.

Gość taka jedna desperatka
wyduś to z faceta

Gość foczunia
po kiego grzyba ci to wiedzieć teraz jest z tobą i to sie liczy zaczniesz pytać dociekać weźmie cie za wścibskiego zaborczego babsztyla :D:D:D ale zrobisz jak uważasz