Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka200

seks w 5 dniu miesiaczki

Polecane posty

Gość juleczka200

Witam Mam taki problem a mianowicie kochalam sie z chlopakiem w 5 dniu miesiaczki bez zabezpieczenia.Lecz to bylo tak ze wsadzil mi na poczatku pieszczot tlko czubeczek do pochwy i jak powiedzial to nic nie popuscil i napewno nie przebil blony. a dodam ze jestem dziewica.Potem on wyjał swojego z mojej pochwy i po 5 minutach pieszczot moich doszedl. ale na swoja reke wyprysnał. jak patrzalam w kalkulatorze dni nie plodnych mialam bym w tym dniu dzien nie plodny mialam zawsze regularne miesiaczki ale ta ostatnia i przed ostatnia byla dziwa.Przed ostatnia byla o dzien szybciej a ostania dzien pozniej.I nie wiem przez to czy mialam dzien nie plodnych czy nie..Pozdrawiam.

Gość na szczescie zbliza sie dzien
1 wrzesnia i dzieci pojda wreszcie do szkoly i zajma sie nauka :P

Gość Mooooniczka
no i o co Ci chodzi? pamietnik mswój tu piszesz?? zgadzam się, wkońci pojdą dzieci do szkoły to może się zaczną czegoś uczyć!!

Gość juleczka200
chodzi o to czy moglam zajsc w ciaze??

Gość Mooooniczka
a co robiłaś na biologii ... ???!!!!!!!!!! idz dziewczynko do szkoły i się zacznij uczyć... a zanim zaczniesz uprawiac seks dowiedz sie wszsystkiego o nim!! polecam temat : jestes przeciwna uprawianiu seksu przez niedoinformowane dzieci!

Gość Mooooniczka
miało być jestem przeciwna. przeczytaj sobię ten temat a może się opamiętasz!

Gość juleczka200
dostane odp na pytanie od kogos?

Gość swataka
czasami mi sie wydaje że to jedna dziewczyna pisze te głupie pytania

Gość juleczka200
ja tu pierwszy raz, jak juz tak piszecie to wtedy odp na pytanie i cacy

Gość impulsywna
tak zaszłaś w ciąże bo on tylko czubeczek włożył ,o ten czubeczek za dużo.Dziewica? i próbuje się sexic podczas okresu? o masakra!!

Gość juleczka200
dla was to moze byc zabawne pisanie takich komentarzy ale ja sie naprawde martwie mozecie mi tak jasno napisac./

Tak jasno t nikt Ci nie powie czy miałaś płodne czy nie, różne cuda się zdarzają, nawet podczas miesiączki można zajść.... Ale powinnas wiedzieć że aby do ciąży doszło potrzebny jest wytrysk w Tobie, a nie na rękę fagasa..... I popieram dziewczyny wyżej dobrze że szkoła się zaczyna:O Tak to jest jak dzieci się za sex biorą:O

nic Ci nie bedzie, ale biologia i tak sie zainteresuj, bo to bardzo przydatny przedmot