Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uk8ly8uyky

co Wy k..wa wiecie o związkach?

Polecane posty

Gość uk8ly8uyky

Może któryś facet mi wytłumaczy, dlaczego większość z Was jest w związkach, ba, nawet się żeni, zapewnia jak bardzo kocha, a i tak szuka kogoś na boku??

Gość Beatelka123
Bo większość facetów to bezmózgie Yeti :). Dlatego trzeba trochę poszukać tego jedynego :)

bo wiekszosc facetow ma hedonistyczne podejscie do zycia i nie przejmuja sie zdaniem lasek

Gość jestboskiijestmój
bo taka jest ich natura

Gość patologiaaA
bezmózgi to na takim forum siedza. niewyzyte kobiety i zadni przygod mezczyzni... ludzie, co sie z tym swiatem dzieje..

Bo faceci to dziwkarze, męty i w ogóle samo zło. Kobiety są tylko troszkę lepsze. A tak w ogóle świat jest pojebany. To takie nocne refleksje wkurwionego faceta. Tak, ja też bywam chamski czasami, potrafię, jak chcę.

nie zakładajmy, że większość;) faceci zdradzają tak jak i kobiety. i oba gatunki są w tym beznadziejnie głupie. jak się kocha to się nie zdradza. kropka.

Ja kurwa swoje wiem są związki kurwa organiczne i kurwa nieorganiczne, a wśród nich kurwa sole, kurwa kwasy i zasady kurwa

Czy ja wiem, czy jak sie kocha to sie nie zdradza? Sex to sex a \"milosc\" to milosc. tylko ze ja nie wierze w milosc :) chodzi raczej o panowani enad soba i bycie fair dlatego nie rozumiem lasek co wybaczaja - gdzie one maja godnosc? ja bym z takim oszustem i cieniasem byc nie chciala