Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magik i jego laska

Co sie dzieje z moim wackiem???

Polecane posty

Gość magik i jego laska

Siema mam problem, przed wczoraj dymalem sie z moja kobieta. wszystko szlo szybko bez gry wstepnej i gdy w nia wchodzilem miala sucha kokoszke i jak wsadzilem to czulem jak by mi sie wacek obtarl bo bolalo z deka. a problem jest taki ze teraz mnie swedzi i schodzi mi skura z mojego zoledzia nie wiem co sie dzieje czy ktos z was mial kiedys takie cos i co to wogole jest. prosze o szybka odpowiedz:(((

Gość Doradca_01
Musisz wysmarowac se wacka kremem niveja a kokoszke olejem roslinnym z tesco

Gość 50 Cent
jakeś taki magik to wyczaruj eheheh...na suchara sie nie wali...trzeba opluć cipeczke a potem teges... :)

Gość magik i jego laska
no dzieki tyle to i ja wiem ale bylem troszke pijany i nie panowalem nad soba:))) ale myslicie ze to przetarcie czy jakies zapalenie???

Gość musztarda
Ona ma kokoszkę, Ty masz żołędzia? Osobliwe.

Gość madziaraaaa
oj k****wa czlowieku tez masz dopiero problem!!! ty sobie tylko obtarles ale pomysl o tej lasce jak ja teraz bioolliii!!!natrzyj sobie swojego wacka oliwka dla dzieci --- i za jakis czas bedzie dobrzee!!!

Gość fan SEXU Z TAMPONEM
twoja baba miala ciote i tampona w srodku bys sie nieskapl ze ma okres, i dla tego masz poocieranego fiuuttka,minie, posmaruj wazelina, ale ciasno bylo , efekt tampona;-))