Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoonim

Dziwne pamienie czy to objaw ciazy??????

Polecane posty

Gość anoonim

Otoz dwa tygodnie temu wspolzylam z chlopakiem,mielismy seks przerywany.Skonczyl na zewnatrz nie we mnie!Ale wiem ze i bez wytrysku we mnie moze dojsc do zaplodnienia; Wczoraj dostalam miesiaczke dokladnie jak w zegarku.Milalam rowniez wszystkie normalne objawy dla mnie przed miesiaczka.Bol brzuch piersi i jak zawsze z dniem miesiaczki te objawy minely. Tylko zastanaiwa mnie a raczej martwi mnie fakt ze moje krwawienie w pierwszy dzien bylo dizwne.Tzn.krew bylo bardzo ciemna,dosc obfita z jakby skrzepami.Dzis krwawienie jest bardzo skape.Dodam ze ttydzie temu wrocilam z wakcji z innego kraju wiec zmienilam klimat.Bylam rowniez pod ogromnym stresem czy to moglo wplynac na moje krwawnie.Przez osttanie 5 dni nie jadlam wcale ze strsu w ktorym bylam.NIe wiem czy mam zrobic test?czy jest za wczesnie??

Gość Aurela
Po pierwsze jeżeli nie było wytrysku w Tobie to już nie powinnaś się martwić bo to są naprawdę znikome szanse na zapłodnienie Po drugie masz objawy charakterystyczne dla okresu, a stres oczywiście może wpłynąć na termin okresu i na jego długość Jeżeli tak strasznie sie boisz to po prostu zrób test i się uspokoisz pozdr