Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sońta-Bońta

Jak to jest z tym byciem zakonnica

Polecane posty

Gość Sońta-Bońta

Witam. Mam pewien kłopot. Boje się, ze będę musiała zostać zakonnicą! Moja babcia mówiła mi, ze zakonnice nie zostają zakonnicami z wyboru. Jeśli nie dostaje się okresu, to znaczy że swoim przeznaczeniem będzie zostanie zakonnica. trochę trudno mi uwierzyć w to, ale moja babcie przecież chyba mówi prawdę? Nie chce zostać zakonnicą, ale nie mam jeszcze okresu. Błagam, powiedzcie mi czy mam jeszcze szanse dostać okres?! A może mojej babci się coś pomyliło?

Gość Tesh
Owszem Twojej babci coś się poyebało. Gdy nie masz okresu to znaczy że albo: a) zostaniesz księdzem b)jest promocja na kabaczki w Tesco (5.99/kg) c)twoja stara Wybierz prawidłowa odpowiedź i wyślij SMS o treści HWDP pod nr 997! (koszt 2zł+vat)

Gość Tesh
wirus zaatakuje wasze komputery w przeciągu godziny, gratulujemy głupoty, ten topic był zarażony html//trojans//k7o8ps9093./983jkdlk//dead//computers//

Gość chociaż jedna
zuooooooooooooooo

Gość Prakseda
Zakonnice muszą sie dobrze dupić bo zakony dla kobiet to nic innego jak burdele do metropolitów więc jak chcesz pełnić usługi seksualne dla starych i grubych obleśnych metropolitów to się zapisuj.

Gość Taki jeden ksiondz
O, wypraszam sobie, nie każdy ksiądz jest stary, gruby i obleśny. Ja np. taki nie jestem i mam powodzenie na plebanii. Nawet wśród bielanek.