Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronn

Podszyłem się pod kobietę na rankach internetowych

Polecane posty

Chciałem zobaczyć jak to wygląda z punktu widzenia kobiety. Sam mam profil na takiej stronie od niedawna, ale słaby ruch u mnie, że tak powiem. Tzn. mało kobiet pisze, sporo nie odpisuje. Wiadomo, faceci mają gorzej na tego typu stronach. Więc założyłem konto, podszyłem się pod kobietę. Opis zrobiłem sobie normalny, w miarę naturalny. Przez pierwszych parę dni nie zamieściłem tam zdjęć. I co dziwne, odezwało się jakieś 30 facetów. To już mi dało dużo do myślenia. Po trzech dniach wrzuciłem tam fotkę - mojej siostry, za jej zgodą oczywiście. No i się zaczęło. Dziennie jakieś 50 wiadomości, dużo propozycji niezobowiązującego seksu, parę propozycji sponsoringu. Nie miałem pojęcia że tam przesiadują tego typu kolesie. No ale najważniejszy wniosek jest taki, że daję sobie spokój z tymi stronami. Jak widać konkurencja jest ogromna i te ładniejsze dziewczyny dostają tygodniowo setki wiadomości. No to jakim cudem miałbym wygrać ten casting? Normalnie targ, masakra.

Gość vbnm./
A ładna ta Twoja siostra?

No wiesz, jako jej brat ciężko mi oceniać tak jak inni faceci. Ale ładna, zawsze miała powodzenie.

Gość jaka znowu konkurencja
skoro wiekszosc z tych pożal się Boże facetów szuka tylko tak jak to napisales niezobowazujacego sexu lub proponuje sponsoring. Ja bym takich od razu skresliła. Zreszta moje znajome maja profile na portalach randkowych i zaznaczają od razu, żeby nie bylo nieporozumien, że nie szukają sponsoringu czy przelotnego seksu.🖐️

A ja nie musze sie podszywac zeby to wiedzieć. Na takich stronkach szanse u kobiet mają tylko przystojniacy. Przecież pierwsze na co się tam patrzy to zdjęcie. Jak nie wyglądasz ciekawie to lepiej od razu zacznij szukać gdzie indziej. Nie wiem, może w bibliotece ;)

Gość olejzpierwszego
@ ajawygralemzycie -> gdybys je wygral nie mial bys czasu na kompa tylko bys pykal panny wiec nie rob z siebie posmiewiska a co do takich stron... hmmm no ze kobiety maja latwiej to nie watpie... ciekawe by bylo gdyby ktoras kobieta sprobowala wejsc na nie i udawac faceta - ciekawe czy udalo by jej sie umówic z kims na spotkanie (zakladajac ze wrzuci fote jakiegos przecietnego faceta) KTÓRAŚ PODEJMIE WYZWANIE ?? :-D

Gość ja moge sprobowac
wrzucic fotke jakiegos przecietnego typka i sprobowac poderwac panne, tylko dajcie mi fotke takiego kogos:)

Zgadzam sie z Dareckim. Kiedys dla jaj zalozylem sobie profil, wrzucilem fotki jakiegos modela, przystojniaka z \"hamerykanskiej\" strony, to mialem duzo wiekszy odzew niz kiedys gdy mialem tam swoje zdjecia. No ale to w sumie normalka.

Gość olejzpierwszego
znajdz na naszej klasie..... wiem ze nie do konca legalne... ale to dla nauki i postępu przeciez

Gość olejzpierwszego
to zaluz sobie konto ze zdjeciem jakiegos przecietnego faceta i sproboj umowic sie na spotkanie - to bedzie ciekawe doswiadczenie... a ile sie nauczysz o kobietach :-)

Gość olejzpierwszego
no... nawet... sensowne... ciekawe czy ktorej uda sie chocby odpowiedz dostac :-D :-D