Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

..jak postępować żeby facet szlał za kobietą?

Polecane posty

Witam, pokłóciłam sie ostro z facetem. Przeprosiłam Go bo i moja wina i zależy mi na Nim. Zauważyłam jednak, że wraz z dystansem jaki ma do mnie po ostatniej kłótni, występuje z Jego strony coś w rodzaju \'testowania\'. Prowadzi ze mną krótsze rozmowy, zaczął palić papierosy chodź wie ze tego nienawidzę i mówi, że przestanie jak się moje zachowanie poprawi.. i wogóle ciagle ten dystans do wszystkiego. Co tu by zrobić, żeby nie czuł się taki pewny i żeby to On za mną \'szalał\' i udowadniał że Mu zależy na mnie? Proszę o porady, jak postępować z takim facetem. Pozdrawiam

Gość heheehgfhgfdh
\"że przestanie jak się moje zachowanie poprawi..\" Co on sie kur wa w tatusia bawi? Ej bez obrazy ale tak ci powiedział, no sory ale co to za tekst. A ja zeby facet za toba szalał to nie pokazuj jak bardzo ci na nim zalezy, bo przeciez facet musi wiedziec ze nie jestes \"PEWNA\" rozumiesz? Badz chłodna, czasem tylko nie przesadz. Badz tajemnicza, Intryguj go. Wyskakuj z seksownymi pomysłami. ZAskakuj go.

" 19:13 Szyszunia666 Witam, pokłóciłam sie ostro z facetem. Przeprosiłam Go bo i moja wina i zależy mi na Nim. Zauważyłam jednak, że wraz z dystansem jaki ma do mnie po ostatniej kłótni, występuje z Jego strony coś w rodzaju 'testowania'. Prowadzi ze mną krótsze rozmowy, zaczął palić papierosy chodź wie ze tego nienawidzę i mówi, że przestanie jak się moje zachowanie poprawi.. i wogóle ciagle ten dystans do wszystkiego. Co tu by zrobić, żeby nie czuł się taki pewny i żeby to On za mną 'szalał' i udowadniał że Mu zależy na mnie? Proszę o porady, jak postępować z takim facetem. Pozdrawiam " Daj mu pałą w czachę jak będzie nadal kopcił pety.

hehe moje zacvhowanie tego dnia bylo beznadziejne... moze zle to brzmi ale prawie sie rozstalismy, bic Go nie bede tez :)

teraz na miesiac jedzie na poligon, moze by tak nie odzywac sie przez ten miesiac czy moze raz na jakis czas sms napisac? co myslicie

Gość olejzpierwszego
moze zamiast bycia wredna manipulującą egoistyczna suką która szuka rad by zmanipulowac swojego faceta celem osiągniecia wlasnych korzysci czy tez podlechtania swego ego zacznij byc normalną miłą dziewczyną ?? (ps. niedlugo normalną laske bedzie trzeba sciagac z kazachstanu albo z mongoli bo te tutaj to juz z mozgiem przezartym telenowelami/cosmo/ i resztą syfu)

jestem normalna, mila i ciepla, ale ten wciaz cos oczekuje, nie chce Mu tego dac tak szybko, chce pokazac ze tez mam swoja godnosc i na wszystko niestety sie nie zgodze

Wystarczy go olewac, niestety jak na ironie przewaznie mamy w doopie to, czy ci naprawde olewani faceci za nami szaleja :O

Gość olejzpierwszego
nie ty to inna.... trafi ci sie potem jakis z odzysku i bedziesz tu piszac codziennie... twoj wybor twoje zycie