Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humorzystka

ZAKŁADAM KLUBIK POPRAWIANIA HUMORU

Polecane posty

Gość humorzystka

jestem osobą o chwiejnych nastrojach ale walcze z tym wszystkimi mozliwymi metodami dobra książka komedia babska gazeta no wiele takich zwykłych sposobów na poprawianie humoru w danej chwili gdy coś mnie mocno zasmuci.Teraz wpadlam na pomysł założenia tego topiku napewno 15minut dziennie znajdzie sie aby tu wejśc przeczytac innych i samej wpisac może historyjke jaka przytrafila nam sie w pracy albo w drodze do pracy albo zasłyszany jakis dowcip. Zapraszam może znajdzie się ktoś podobny z podobnymi chęciami.

Gość humorzystka
poprawiam sobię humor wibratorem

Gość kobieca szlachta
a ja nie mam humoru

Gość humorzystka
analnym:classic_cool:

Gość kobieca szlachta
i dlatego spadaj z mojego foruma

na poprawe humoru ogladam na youtube wpdki tv, wystepy politykow, smieszne koty, keidys ogladalam kabarety ale siegnęły juz dna

Gość humorzystka
eee tam facet wolę wibrator, tak mogę mieć kilka na zmianę a tak bym musiała być z jednym :classic_cool:

Ja chętnie się zapiszę. Bo ostatnio kiepsko u mnie z dobrym humorem.

Gość Moj sposób na....
dobry humor to... muzyka;) kiedy włączam jakąś nutkę do posłuchania to albo wracają miłe wspomnienia:) albo dodaje mi energii i chęci do działania ;)

Gość humor
w TAKIM RAZIE JA................... Zona mowi do meza .. poznajesz tego czlowieka na zdjeciu -tak -to odbierz go jutro z przedszkola To dla poprawienia humowu

Gość humor
ten świetny żart wyczytałam w bravo

no to witam chętnych z tymi wibratorami to ja nie pisałam ale skoro komuś to poprawiło humor to ciesze sie razem z nim Maskopatol to własnie o to chodzi że jak znajdzisz cos baaardziej śmiesznego wkleisz a my pooglądamy i posmiejemy się wspólnie

Gość humożystka
teraz zamiast wibratora używam przepychaczki do sedesu a żeby wibrowała uderzam w nią młotkiem podczas ... wiadomo

Wezwał syrektor kopalni MAsztalską i mowi -PAni MAsztalsko WAsz mąż zostaje oznaczony medalem odrodzenia NA to MAsztalska -od rodzenio to jest jo a MAsztaslki jest od zarabianio na dzieci ktore jo urodza:P

Jasiu w szkole usłyszał słowo - kurwa. - Mamo co to znaczy - kurwa? - kluska. Na drugi dzień Jasiu usłyszał - spierdalaj. - Mamo co to znaczy - spierdalaj? - Przepraszam. Potem jedzą obiad. - Kurwa Ci upadła! - mówi Jasiu. - Przeproś! - Spierdalaj. ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pewnie ze ogladam !!!! superasny jest a jakie oczka lazurowe ma ;DDD ciacho wypasik ;D Pijany Kowalski idzie przez park. Nagle zatacza się i wpada na drzewo. - Przepraszam pana bardzo... Idzie dalej i po chwili znowu zderza się z drzewem. - Najmocniej pana przepraszam... Zdarza się to jeszcze kilka razy. W końcu zirytowany i porządnie poobijany siada na ławce i mówi: - Poczekam, aż ta chołota przejdzie...

ccha cha cha No Hous to ciacho:( nie zauważyłam ale ja wogóle nie patrze w taki sposób mnie sie podoba jego zawodowe podejście jako amant nie psuje

no i klapa Wiedziałam juz kiedyś zakładałam topiki i zawsze była klapa dlaczego teraz miało by byc inaczej Zreszta opuścilam juz kafeterie na doobre i znowu mnie cos pokusiło żeby spowrotem czytac pisać ej ta ludzka próznośc bo to chyba ta cecha charakteru jest odpowidzialna za takie pokusy jak kafeteria Oj lepiej jednak czytac czytac czytać oczywiście ksiązki a kafeterie sobie odpuścić