Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam.....

Czy wasze psy tez zaczynaja szalec po deszczowym spacerze?

Polecane posty

Moj maly cholernik odrazu zaczyna biegac jak dziki po mieszkaniu. Gdy tylko troche zmoknie dostaje jakiegos kopa energii :D. Leci do jednego pokoju, wskakuje na kanape, odbija sie od oparcia, mknie do drugiego pokoju i tak klikanascie razy :D. Musze to kiedys nagrac :)

Gość mój robi tak samo
w dodatku wieczorem jak kładę się spać to nie pozwoli mi zasnąć bo szaleje i przynosi swoje zabawki ;-)

Gość mój robi tak samo
dodam że po kąpieli też jest ''dziki'' ;-)

Bo w czasie deszczu dzieci się nudzą, to powszechnie znana rzecz :-) Kupuję kalosze, peleryna już jest i upust energii niech nastąpi na dworze :-)

Gość miss dawnego lata
hehe też miałam takiego psa, jak go zamoczyłam w jeziorze to latał po okolicy jak wariat i nawet jak miał 15 lat!!

A na dworze w czasie deszczu jest taki spokojniutki, jakby wystraszony. Nic nie zapowiada zblizajacego sie "kataklizmu" :D.

Gość Piotruś Ban pełna kultura
Jak pies zmoknie i potem sie wytrze o kanapy w twoim mieszkaniu, to już zupełnie śmierdzi psem jak w schronisku :o Musisz mieć straszny fetor w domu

moja robi to samo, co to psisko z filmiku, że już nie wspomnę o tym, że waży trzydzieści kilo, więc cała chałupa podskakuje :o

Gość to normalne jestttt
a nie przyszło wam nigdy na myśl ze on w ten sposób suszy sobie sierść wy lubicie chodzić z mokrymi włosami bo ja nie