Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anianaianaiania

KTO MI POWROZY, PROSZE PROSZE PROSZE

Polecane posty

Gość anianaianaiania

czesc. szukam wrozki ktora moze mi pomoc. prosze bardzo, chcialabym poznac swoja przyszlosc i przeszlosc jesli mozna dla potwierdzenia. blagam was ja juz nie mam po co zyc, CHCIALABYM SIE dowiedziec czy czeka mnie cos milego...

Gość anianaianaiania
plisss

Ależ oczywiście, że Cię czeka. A co dokładnie to Co powiem, jak przejrzę karty. Podaj mi proszę swoją datę urodzenia i imię.

Gość anianaianaiania
anna, 15.09.1989

Gość Zastanawiam sięęęęęęęęe
blondynka 33 lata on brunet 10 lat starszy czy bedziemy razem jak nasza przyszłośc????

Gość anianaianaiania
zastanawiam sie pewnie musisz podac date urodzenia

czasem wystarczy tylko wiek pytajacych

Aniu, W najbliższym czasie spotkasz mężczyznę swojego życia (królowa pik jest blisko króla trefl). Miej oczy zamknięte, a uszy otwarte, ponieważ jest to rewelacyjna zawartość w marnym opakowaniu (MIĘDZY KRÓLEM A KRÓLOWĄ JEST SIÓDEMKA). Jednak wystarczy parę wieczorów na siłowni i lepsze ciuchy, a będziesz miała faceta nie z tej ziemi. Rodzina... Hm... Twoje kontaktu z matką na pewno się poprawią w najbliższym czasie. Musisz tylko być cierpliwa. Pomogłam?

Gość anianaianaiania
nie utrzymuje kontaktu z matka od kilku miesiecy :( dziekuje ci bardzo ;*

- zastanawiam się - a blondynką jesteś naturalną czy farbowaną? I potrzebuję Waszych imion, bo nie wiem, jak karty rozkładać.

ANIU - to może najwyższy czas się odezwać? A jak ma mama na imię, to rozłożę karty na Wasz kontakt...

ja zoodiakalny byk moze jednak bedzie wrózba?

Gość anianaianaiania
Sylwia

mogę i ja prosić o wróżbę? :) czy odnowie z nim kontakt, będziemy sie spotykać? czy coś do mnie czuje? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

Gość anianaianaiania
a tego chlopaka to jeszcze nie znam? MOZESZ MI napisac w jakich okolicznosciach go poznam? czy jest to niemozliwe :(

Naturalna ja Jadwiga on Jarek

powróz i mi

mam na imie ania 29.09.1986 nie mam faceta, nie miałam i na razie nie widze zeby ktos s ie miał pojawic moze ty cos widzisz roblemy w szkole czy sie uporam i mój dom czy go zmnienie czy w tym bede mieszkac??/ dziekuje ci bardzo, jezeli powrózysz

eeee wrózko powróz mi plizzz

Dobra, po kolei. Aniu, widzę, że mama chciałaby do Ciebie zadzwonić, ale boi się, że ją pogonisz. Weź się na odwagę i zrób pierwszy krok. Im szybciej tym lepiej. Jeśli boisz się zadzwonić, to napisz list. Co do faceta... Nie jestem pewna, karty nie mówią dokładnie, co i jak będzie z nim. Na pewno jeszcze go nie znasz, ale król trefl pojawił się też w układzie dotyczącym Twoich kontaktów z mamą. Więc prawdopodobnie to mama Was pozna. Albo spotkasz go na poczcie, wysyłając do niej list. ZASTANAWIAM SIĘ - Może być ciekawie... A może bardzo nieciekawie. Co kto lubi. Widzę wyraźnie drobne codzienne różnice zdań, maleńkie utarczki, po których jednak szybko się godzicie. Jeśli wytrzymacie ten pierwszy okres, to z czasem przestaniecie zwracać na to uwagę. eveline29 - Ile zarabiasz? Ja Ci powiem - ZA MAŁO! Z Twoim doświadczeniem i wykształceniem? Jednak to w najbliższym czasie może się zmienić. Jeśli zostaniesz wezwana do szefa, nie denerwuj się. Idź do łazienki, popraw makijaż, ubranie, włosy, idź powoli. Niech wie, że nie jesteś na każde jego skinienie. W najbliższym czasie poprawa - podwyżka albo zmiana pracy.

hmmm ciekawe bo wlasnie kroi sie zebranie hahah a co ze mna i moim facetem Michalem z lipca 84?

Gość LAURA 2008
20-05-1975 elwira kiedy bede miec nowa prace jezeli tarot nir moze podac czasu to moze jaka bedzie to praca?

Justyna - Kłopoty. Niestety, widzę kłopoty w pracy. Będziesz musiała się postarać, żeby wyjść z tego obronną ręką. Ale przy odrobinie samozaparcia powinno się udać. W najbliższym czasie poznasz fajnego faceta. Jeśli jesteś w związku, zastanów się trzy razy! Jeśli nie, nie czekaj. Może być naprawdę cudownie. Abrakebabra - Przyłóż się do książek, ale tak serdecznie. Wybierz jeden przedmiot. Wiesz, gdzie twoja uczelnia ma bibliotekę? (Wnioskuję, że jesteś już studentką) Jeśli tak, zacznij bywać tam częściej. Jeśli nie to się dowiedz i patrz punkt pierwszy. A będąc tam miej oczy szeroko otwarte. ON tam będzie...

Gość nataliaaaaaaaaaaaaa
natalia 6.09.1989 czy znajde w koncu prace??? i czy bede z moim partnerem juz zawsze i kiedy urodze pierwsze dziecko??

problem jest taki ze mam sesje poprawkowa i wiem ze ja zdam ale mam watlpiosci nad studiami..ale juz a co do teo czy onatam bedzie czy widzisz ze bedzie to ktoś ze szkoły, z uczelni a widsz jakos moje fiananse moj do pytałam sie o niego w sumie nad tym najbardziej mi zalezy dziekuje🌼