Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

NISZCZYĆ WŁOSY CZY WRÓCIĆ DO NATURALNEGO KOLORU???? DORADŹCIE PROSZE WAS KOCHANE

Polecane posty

Od paru dobrych lat farbuje włosy - a mianowice rozjaśniam. Albo sama w domu farbą, lub u fryzjera przez pasemka... Różnie to bywało. Ale ostatnio zafarbowałam sobie na średni blod - pod mój ciemny naturalny blond... Ale wyszedł troszke za ciemny - chociaz to nie jest moje nawieksze zmartwienie bo sie troche juz zmył - gorzej bo na pasemkack które robiłam ponad miesiac temu wyszedł taki wyplowialy (i pewnie sie zmyje jeszcze szybciej) Dodam że w jasnych wlsokach mi jest dużo ładniej.... I co tera z robić??? Wrócić do naturalnego czy isć na pasemka znów??? A jeśli mi sie zmyje ten kolor z tych rozjasnianych to znów polozyc jakis ciemniejszy blon zeby wrócic do naturalnych, czy robic pasemka nadal??? co byscie zrobiły??? niszczyc wlosy czy wrocic do naturalnego koloru???

Gość zniszcz je
niszcz wlosy

Gość UPUPUPUPUPUPU

Gość kasiulka1212121
mam dokladnie ten sam problemn//pomozcie:(

Gość A jaaa
miesiac temu wrocilam do swojego naturalnego koloru. Tez rozjasnialam .. 3 lata wyniszczania i teraz odpoczynek od farby. Z platyny na braz ;)) Tobie tez radze. :D

Gość ssssss11
Rozjaśniam od lat i nie mam dylematu niszczyć nie niszczyć, bo mam ładne, błyszczące włosy. Może nie papraj ich byle czym, tylko idź do dobrego fryzjera. Ja chodzę na balejaż raz na 3-4 miesiące. To lepsze niż farba, bo można robić rzadziej.

Gość A jaaa
raz na 3-4 miesiace? To moglas ominac. :) Pzdr :D

ja to bym musiala chodzic co 2 miesiace:-o bo mi szybko wlsoy rosną... i nie chodzi o to czy są blyszczące czy nie... tylko o to zeby zbyt szybko nie wyłysieć:-o chyba wróce do mojego naturalnego..juz sie zaczynam przyzwyczajac do tego kolorku:p jakby mi na tych rozjaśnianych sie zbyt szybko zmyl to jeszcze raz frabne na podobny odcien do naturalnych albo pojde na pasekma zeby mi zrobila w odcieniu naturalnym i powinno byc ok...:P juz zauwazylam ze mam duzo mniej wlosów niz kiedys... wiec chyba zastopuje zwlaszcza ze mam dopiero 22 lata... wróce do farbowania jak bede miala siwe wlosy:P