Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek 29 krk

Rzuciła mnie dziewczyna co mam zrobić by ja odzyskać?

Polecane posty

Gość piotrek 29 krk

Dzisiaj dostałem smsa od mojej dziewczyny że ona nie może tak dłużej i nei chce mnie oszukiwac dlatego lepiej będzie jak się rozstaniemy. Zamurowało mnie chciałem zadzwonic ale wyłączyłą kom nie wiem co robić. Dlaczego tak sie stało?:(

Gość anaaaaa
na to pytanie sam sobie powinienes odpowiedziec. spojrz na wasz zwiazek. jak dlugo on trwal, jakie byly miedzy wami relacje, czy czesto sie klociliscie, dlaczego ona twierdzi ze ciebie oszukuje? moze nie jest szczesliwa z toba, nie kocha cie. pomysl o tym dokladnie co moglo byc przyczyna waszego rozstania. a pozniej pojedz do niej i porozmawiaj z nia o tym na spokojnie w koncu chyba nie w taki sposob konczy sie zwiazki, prawda?

takie rozmowy nie są na telefon. powinieneś spotkac sie z nią \"w cztery oczy\" i przeprowadzic rozmowę na ten temat. niech ci objaśni ze szczegółami dlaczego tak postanowiła

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!

Gość gość
marne prowo to już było :D co za pajac

Gość gość
ja teraz mam wapliwości czy dziewczyna mnie jeszcze chce :( chciała dzisiaj pieniądze ze 200 zł na opłacenie studiów a ja jako że nie miałem jak jej tego dać , bo nie mogłem zrobić przelewu (mam konto oszczędnościowe) to ona się wkurzyła i rozłacyla się

Gość Baska961
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Ważne aby znaleźć rytualistę, który będzie chciał podzielić się wiedzą a nie tylko wyciągnąć pieniądze. Jak dla mnie taka osobą jest pani ze stornki wrozkadiana.pl Stara się pomóc jak może, to prawdziwa kobieta anioł.