Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

czy szerokie bioderka są seksowne?

Polecane posty

Gość ja mam szerokie
ale kosciste i mnie nie kreca ;)

Gość tancereczkalatino.
więcej jak 92 nie nie nie.

Gość kam1702
Hmmmmmmmm... Nie znam się za bardzo ale wydaje mi sę że to zależy od osoby to co dla jednych jest piękne dla drugich może być odrażające.>... Kwestia piękna jest ojęciem względnym ...

ej no, ja też mam szerokie biodra... kiedyś uważano to za oznakę płodności... takie kształty są sexiiiiiiii, bo są pełne i zdrowe :)))))!

Gość kam1702
myślę że seks na pewnp nie ma to wpływu:))) bioder raczej nie zrzucisz to są kości nawet jak schudniesz to i tak będzie różnica

szerokie to pojęcie względne :P \"Co dla jednych jest podłogą, to dla innych staje się sufitem.\":P Lepsza wieksza pupa niż szerokie biodra :P Moja znajoma bardzo zeszczuplała, ale biodra zawsze miała szerokie i prawdę mówiąc teraz w tym \"obszarze\" ciała wygląda gorzej niż wcześniej... Tłuszczyk spadł, ale \"szerokie kości\" zostały... Niestety, nie wyglada to ładnie :( Ale różne kobiety mają różną budowę ciała, inne uwarunkowania genetyczne itp.

Gość tancereczkalatino.
jeśli nie jesteś szkieletem, to hula hop pomoze zarówno na talię jak i biorda ;) 15-20 minut dziennie , szybko widać efekty;)

Gość kam1702
ja mam za to boczki:))) tragedia nogi mam szcuple umiesnione duzo na rowerze jezdze a gora tragedia musze sie wziac za siebie jednak brak mi silnej woli moze ktos mi cos owali w koncu i zaczne cos robisc

Gość prawdziwa kobieta musi mieć
biodra i wcięcie ! ja mam 74 cm w talii i 110 cm w biodrach :-) mężczyźni szaleją :-) większość mężczyzn nie leci na proste kołki to natura, która facetowi podwiada, że kobieta musi mieć jak i czym urodzić dzieci, jego dzieci, jego geny... Pozdrawiam wszystkie biodrzaste! :-)

musze sprobowac z tym hula hop, a skoro nie mozna sie pozbyc bioder to jak przybrac w samej tali, zeby to jakos wygladalo ....?

Gość kam1702
zgadzam sie jesli ktos zeszczupleje to i tak widac ze ma biodra

Gość kam1702
nie ma to sposobu moja kmpela jest strasznie szcupla c odkad ppamiętam chcial aprzybrac na wadze jadla chleb ze smalcem itd i nic :) tacy to maja dpbrze

Ja mam szerokie biodra i z 92 cm obwodu wyglądałam kiepsko ;) Kości mi wystawały. A teraz mi się utyło do 100 cm w biodrach i moim zdaniem jest OK. To znaczy proporcjonalnie. Mi się nie podobają kobiety z wąskimi miednicami. W biodrach musi być odpowiednio szerzej niż w pasie i tyle. No i do tego tyłeczek powinien wystawać, oczywizda. Bo bez tego to nędza ;)

nie ma nic głupszego niż tycie w talii, gdy ma się kobiece, szerokie biodra :-O należy podkreślać tą talię, a nie obrastać tłuszczem, aby stać się grubym wałem :-O dbajcie o swoją talię ! :-)

Z hula-hop centymetry w talii ci spadnia i to sporo....Nawet nie proboj "przytyc" w tali, bo to nieładne i niezdrowe :O Taka masz budowe i ok, wystarczy odpowiednio sie ubrac, a z szerokich bioder szybko zrobi sie atut. Może basen byłby dobry? W końcu w pływanie zaangazowanych jest wiele miesni.

Aha, ja teraz (po porodzie) mam 102 w biuście, jakieś 74 w pasie (ćwiczę ;) ) i 100 cm w biodrach. Rozmiar cyckonosza: 75E-75F.

W biuście mam 108 cm, miska D-F zaleznie od firmy pod biustem to zależy jaka firma szyje stanik ;-)

Hmm.... ja jestem szczupła a widać u mnie różnice między talią a biodrami, nie zawsze szczupła oznacza "kołek" :P

na basen czesto chodze, na rolkach tez lubie po kilka km zrobic, czy np jak zajde w ciaze to sie jeszcze bardziej poszerze?

aramanda, ale 30 cm różnicy pewnie nie masz - czyli, nie chcę cię martwić, ale jednak kołek ;-)

No to jak ćwiczysz to widocznie taka twoja uroda :) Na siłę nie powinnaś jej zmieniać :P Ważne, że twojemu facetowi się podobasz :D