Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

UZYWASZ SZCZOTECZKI ELEKTRYCZNEJ - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
a z jakiej firmy masz ?

Colgate :) wiem, że to nie jest \"arystokracja\" wsród szczoteczek elektrycznych;) ale nie przeszkadza mi to :) była bardzo niedroga, a jest fajna:) nie żałuję tej decyzji, tzn. kupienia jej :) a że w ogóle mam szmergla na punkcie colgate (pastę, płyn i zwyklą szczoteczkę też mam z tej firmy) to już w ogóle dla mnie ona jest ok:) Aha - nie rezygnuj ze zwykłej szczoteczki, jak bedziesz mieć elektryczną:) mój pan dentysta mi tłumaczył, że żeby porządnie umyć zęby szcz. elektr. trzeba poświęcić ciut więcej czasu, więc jeśli będzie ci się spieszyć i będziesz chciała tylko \"przejechać\" zęby tak \"szast prast\" - wiesz na pewno, co mam na myśli, prawda? :) - to lepiej w takiej sytuacji sięgnąć po zwykłą szczoteczkę:)

Gość to jest marka samochodu
ja używam szczoteczki oralB i jestem zadowolona ale przed szczoteczką elektryczną używam normalnej ..po szorowaniu dwoma szczoteczkami mam zęby tak wypucowane ze hoho...:D

Gość miskaaaaaaaaaaa
dzieki, a jaka szczoteczka bedzie dobra dla osoby ktora ma delikatne dziasla, i w ogole zeby... na pewno musi miec opcje czyszczenia bardzo delikatnego i jaka powinna miec kształt? normalnej szczoteczki czy tez okrągły?

Gość gdzie mozna kupic
taka szczoteczke ale z tych tanszych, i jakiej firmy nigdy nei mialam i nie wiem czy mi bedzie pasowac, jesli tak to juz kupie sobie lepsza

Gość no i jak z tymi szczotkami
ktorą polecacie

Ja mam Brauna i szczerze polecam. Szczotka ma okrągłą główkę. Wydaje mi się, że ta szczotka z dużą główką będzie gorzej czyściła bardziej niedostępne miejsca. A okrągła główka jest malutka, łatwo się wszędzie "wciśnie" :)

ja mam Brauna Oral B taka co ma funkcje wybielajaca jestem zadowolona :D

Gość miskaaaaaaaaa
a czy wasze szczoteczki maja funkcje czyszczenia super delikatnego oraz masazu dziaseł? bardzo chce tez szczoteczke z funkcją ktora eliminuje zbyt duzy nacisk na zeby... jakie macie konkretnie szczoteczki?

Gość no i jak z tymi szczotkami
a wazne zeby miala system 3D czyli ruchy pulsacyjne?

Gość miskaaaaaaaaaa
podonosze, mowicie ,ze uzywacie szczoteczek ale dlaczego nie podajecie linkow... skoro takie fajne poleccie innym...