Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilqa

NIE MOGE PRZESTAĆ MYŚLEĆ O SEKSIE!! co robić??!

Polecane posty

Gość emilqa

Witajcie, mam na imię Emila postaram się opisać swoją sytuację w kilku linijkach...(ehh zresztą nie wiem jak zareagujecie na ten temat, pewnie większość oleje, a mi naprawdę potrzebna jest rada, najbezpieczniej zwrócić się z tym do kogoś kogo zwyczajnie nie znam, dlatego korzystam z tego forum) Mam 21 lat. Mieszkam niedaleko Warszawy. Jeszcze rok temu wszystko było \'\'cacy... \'\' Po prostu kręciło mnie strasznie to że umawiam się z różnymi facetami. 1 mnie nudził.. nie w sensie charakteru. Bo trafiałam na facetów, którzy naprawdę byli inteligentni, a przy tym znali się na żartach, romantyczni..... ehh ale z żadnym nie potrafiłam być. Bo ciągle rozglądałam się za nowym kąskiem. Jak wampir.. Chciałam świeżej krwi. :( Wiele razy próbowałam z tym skończyć, ale to było jak głód narkotykowy..... wytrzymałam 2 tygodnie i niestety... bach... mimo woli spotkałam się z cudownym facetem, było mi z nim wspaniale w łózku. Nocą nie zalowalam.... ale rano poryczalam się bo wszystko spieprzylam.. Dręczy mnie to ale gdy się nie Kocham masturbuje się sama..... bo nie mogę wytrzymać.Nie zamierzam iśc do lekarza, bo wierze, a raczej mam nadzieje, ze we wlasnym zakresie mozna coś takiego zahamować.. Nie chcialabym rezygnowac z seksu calkowicie , ale co robić by troche zestopować? to cięzkie... bardzo cięzkie.. Dodam ze nie jestem pustą lalą, Wiem czego chce od życia, mam wiele planow,..ale przede wszystkim chcialabym się wreszcie prawidziwie zakochać.. By seks przestał być dla mnie aż tak ważny! bo zaczyna być to dla mnie zmorą, przyjemną ale cholerną zmorą:O

Gość Joluś__
OJ SPADAJ GLUPIA TY MASZ PEWNIE SZEROKĄ I ROZMEMŁANĄ BLEEEE :o ZAPCHLONĄ

Gość uullalla
he he Jolus, to chyba ty masz taka - goscinna w kroku jestes cooo?

Gość emilqa
nie no spoko Jolka wypad bo śmiecisz mi na temacie, ...który i tak został nie zauważony, szkoda:( Dobranoc.

Gość rób to co teraz
przestałaś myśleć o seksie i zaczęłaś o nim pisać ;) w końcu wiesz, czego chcesz, więc ja ci powieści napisać nie pomogę ;)

Gość rozpustna Aitana
ja mam tak samo autorko, tylko kilka lat więcej, gdy byłam w Twoim wieku bałam się zaspakajać moje pragnienia, radziłam sobie sama, ale teraz już pod 30stkę, zaczęłam czerpać z życia, myślę, że mam kilka lat żeby się wyszaleć. Ostatnio poznałam cudownego faceta, tzn z wyglądu może nie żaden cud, ale w łóżku 10/10, tęsknię za tym co mógłby mi dać, ale wiem, że on nie wróci, to przykre, ale my kobiety by utrzymać kochanka musimy po prostu rozkochać go w sobie. Gorzej jak zmarnujemy czas by facet się zakochał,a potem w łóżku dramat.

Gość Opalony
Ja tez mam taki problem... ciągle mam chcice... nawet się obrzezałem żeby się nie masturbować ale niewiele to dało... chyba zostaje tylko psychiatra...