Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktonosisoczewki

Dziewczyny noszące soczewki

Polecane posty

Gość ktonosisoczewki

Czy najpierw wkładacie soczewki czy robicie makijaż? Czy jest jakaś "lepsza" kolejność? A także: czy pracując przy komputerze zamieniacie soczewki na okulary czy nie? Z soczewek jakiej firmy jesteście najbardziej zadowolone?

ja nosze... najpierw soczewki potem makijaz i najpierw wyciagam soczewki a potem zmywam makijaz... soczewki nosze cały dzień - do kompa nie sciagam... ja stosowałam Bauscha i byłam bardzo zadowolona teraz mam kolorowe - firmy nie pamietam

najpierw soczewki potem makijaż i to samo przy zmywaniu, soczewki nosze caly dzien odkąd wstane do pójścia spać, nie sciagam ich w ciągu dnia w ogóle.

stosowlam soczewki precision, a teraz jak dziabong nosze kolorowe i nie pamietam firmy:D pamietam tylko kolor - evergreen:P

Gość Dominika1988
hej a ile kosztuja soczewki kolorowe i jak czesto je czeba zmieniać , czy mogą je nosic osoby które nie maja wady wzroku ????? wie ktos?????

Gość Alexxxxa
Ja tak samo jak reszta. Mam soczewki firmy bausch and lomb (nie pamiętam jak to się pisze) trzymiesięczne, ale noszę troche krócej ok. 2,5 miesiąca. kiedys kupiam sobie firmy J&J, ale nie potrafiłam ich zdjąć - podczas zdejowania składały sie i trudno było je rozlepić. Po tygodniu straciły fason i drażniły mi oko. Jeżeli dużo pracujesz na komputerze, to polecam krople nawilżające do oczu.

Gość Dominika1988
:):):)

Gość Dominika1988
cvzy nikt nie umie odpowiedziec na mije pytanie ?????

Gość Alexxxxa
Zobacz, że są tam tteż soczewki bez mocy. jak długo nosisz - zalezy od rodzaju, zawsze jest zamieszczona informacja przy opisie soczewek

Gość Dominika1988
sory AMELA DZIEKI --- CZŁOWIEK NIE WYSPANY WSTAŁ

Gość w.w.w.
im bardziej przepuszczjące tlen soczewki tym lepiej. Soczewki wsoko uwodnione mozna nosic caly dzien i nic sie nie dzieje, a wysokie uwodnienia sa teraz standardem wiec nie ma sie co bac. ciezko polecic Ci jedną dobrą firmę bo to bardzo indywidualne. Dla mnie najwygodniejsze były Focusy, moj brat nie mogł ich nawet nałożyc,o noszeniu nie mowiac. musisz probowac. soczewki nakładasz, nosisz, zdejmujesz na noc :) niby mozna w nich spac, ale nie polecam, oko lepiej odpoczywa bez nich. ja najpierw nakładam soczewki potem sie maluje oraz najpierw zmywam makijaz a potem zdejmuje soczewki, ale to ostatnie to nieprawidłowe jest :P po prostu tak sie przyzwyczailam juz. a ze zmywam makijaz bez tarcia powiek i ich naciagania to soczewkom raczej krzywdy nie zrobie :)

Gość kajko i kokosz
Wkladam soczewki, a potem makijaz. Zmywam makijaz, a potem sciagam soczewki. Czyli zawsze grzebie przy soczewkach jak mam czyste oko. Nie nosze okularow, bo nie lubie. NIe wiem jakiej firmy mam soczewki.