Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BMW 3

Lasencje, nawijajcie na jakie gabloty najbardziej lecicie!

Polecane posty

Gość BMW 3

Jak gościu ma jaką furę to najszybciej wam gacie spadają, co? BMW 3 może być?

Gość Nowy Agresor - USa
Ja na amerykańskie bombowce!!:P A swoją drogą żaden kraj nie kupił tego złomu.. A Polski rząd tak:O w garnizonach wojskowcyh Polski smieja sie z tego.. O czyms to swiadczy

chyba siódemka, z trójką to nawet nie startuj no i nie, zeby mi galoty spadały, najwyżej sie obejrzę :)

Gość kristina tentos
ja najbardziej lubię tuningowane Trabanty jak widzę takiego Trabanta to guma od moich gaci pęka z wielkim hukiem a same gacie z prędkością dźwięku lecą na spotkanie z Matuszką Ziemią

Gość BMW 3
Mój partner ma Volvo 850L. Jak do mnie zajeżdża tą volvicą to pozwalam mu bez ograniczeń na bolcowanie tyłeczka 👄

Gość Olka777
na pewno nie na twoja, kretynie

Gość esica
CZYSTY AUTOBUS KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ

Gość to jest marka samochodu
jak kupisz audi r8 to mozemy pogadać a z ta swoją marna trójeczką to sie bujaj 🖐️

Gość BMW 3
[buja się]

Gość BMW 3
Buahahaha!!! Wiedziałem, że się blachary zbulwersują! A jak jadę przez miasto, to się każda ogląda. Wejdę do centrum handlowego - zaraz przyłażą i pytają, czy je przewiozę :D Wy wszystkie jesteście blacharami, ale nawet przed sobą wstydzicie się do tego przyznać :P I w sumie dobrze, zawsze jak chcę poruchać to tylko podjadę pod dyskotekę i już jest wokół mnie pełno młodych broszur aż kapiących od kisielu (kapie z nich na ziemię, bo nawet gaci nie noszą) :D No dobra, teraz uczciwie: jest tu taka, co by nie nadstawiła szpary facetowi z BMW 3, a jeśli jest to dlaczego? Lesba, bizneswoman jakaś, tatuś już kupił? No jak?

Gość kabaaaa
Mi tatuś już kupił. 🌻

Gość rozbawwiona
Ja bym nie nadstawiła. Jakość zawartości BMW pozostawia zwykle baaaardzo wieke do życzenia. :P PS. Wiesz pewnie, jak się robi sałatkę z buraków? :D

Gość kiedys uwielbialem trojeczki
szczegolnie e30, latalem jak glupi do empiku co miesiac i kupowalem "BMW Car" i "Performance BMW" itp no ale nastapil jakis boom, trojki opanowaly ulice i w koncu mi zbrzydly, teraz strasznie podobaja mi sie mercedesy i obecnie poluje na ladna 190-tke w wersji sportline :) http://190rev.vsf88.com/upload/pix/190E-ROTM/ROTM-4.JPG cos takiego, prawda ze piekny? :)

Gość to jest marka samochodu
to jakiś żart z tym mercedesem prawda?:) i wypraszam sobie nazywania mnie blacharą nie lece na samochód faceta bo mam swój kupiony za własne ,ciężko zarobione pieniądze

Gość środaa
bmw? chłopcy z małymi mają takie samochodziki :D a jak laski latają za takimi to konwersacja zacznie sie od jakiej to pozycji zaczac :P honda civic type S

Gość honda civic type S
ale gowno...za takie pieniadze mozna miec porzadna limuzyna, no ale jak ktos woli jezdzic malym syfem to jego wybor

Gość środaa
to słucham ekspercie.. :D co masz takiej hondzie do zarzucenia? lepiej posiadać poloneza, to dopiero jest DUŻE cacko, prawda wieśniaku? ;D

Gość żądłooooooooooooo
10:41 BMW 3 Mój partner ma Volvo 850L. Jak do mnie zajeżdża tą volvicą to pozwalam mu bez ograniczeń na bolcowanie tyłeczka 10:41 BMW 3 Mój partner ma Volvo 850L. Jak do mnie zajeżdża tą volvicą to pozwalam mu bez ograniczeń na bolcowanie tyłeczka A TO TY PEDZIO JESTEŚ................no to teraz rozumiem twoja fascynacje BMW3

Gość żądłooooooooooooo
02.09.2008] 11:47 BMW 3 Buahahaha!!! Wiedziałem, że się blachary zbulwersują! A jak jadę przez miasto, to się każda ogląda. Wejdę do centrum handlowego - zaraz przyłażą i pytają, czy je przewiozę ale dureń..........:D :D :D

Gość środaa
aaa, i małe jest piękne ;) Honda Civic 1.8 i-VTEC TYPE S Plus NAVI - cudeńko. :)

Gość 50 Cent
sam jesteś popierdłółka :) Ja od kiedy wożę sie po Stanach wylansowanym Polonezem Caro, nie ma takiej brudaski, ktora by mi pytonga nie pomlaskała... kurestwo eheh

Gość Leguminka z Ciechocinka
Nowy Agresor - USa "Ja na amerykańskie bombowce!! A swoją drogą żaden kraj nie kupił tego złomu.. A Polski rząd tak w garnizonach wojskowcyh Polski smieja sie z tego.. O czyms to swiadczy" A jakie bombowce kupił polski rząd? O Myśliwcach F - 16 wiem, ale jeszcze coś?