Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika z Bielska-Białej

Zaszłam w ciążę po analu! Naprawdę!

Polecane posty

Sama nie mogę uwierzyć jak to się stało,ale miewając w ciągu 2 mcy tylko stosunki analne zaszłam w ciążę! Tak więc uważajcie dajac od tyłu!

jestem kobietą,wątpisz w to sooko???

Gość no to cięzki poród cie czeka
współczuję

Gość Sexi Hexi
Ale jestesci pusci pewnie ze mozna zajsc po analu w ciaze jak sie to bez gumki robi toz najczesciej anal na pieska wiec moze z pupy przyciec do myszki a jak atmosferka sprzyja to i ciaza moze byc Czytajcie troche ludziska doszkolcie sie a potem szydzcie

Gość geranium na mole
Odswierze temat bo widzem ze malo kto wie ze jedna na 100 kobiet ma polaczona wagine z o***tem wiec to jak najbar dziej mozliwe. Sama się dowiedzialam po objedzie ze tak powiem tzn jak juz moj rysiu zrobil sfoje i zostawil mi coNieco we mojej pupie. I siup jest nasza córeczka teraz i jest ok.

Gość gość
dziewczyno, za pare lat twoja córka edzie chciała dowiediec sie jak zachodzi sie w ciaze i odtworzy twoj wpis. Przez takie durne baby, 11-latki mysla własnie jak piszesz

Gość Doktur profesur
Drogi "gościu" nie wiem czy jesteś gościem niedzielnym ale piszesz jak na takiego owego przystało. W moim zawodzie widziałem już przypadki zajścia w ciążę poprzez łykanie nasienia partnera. Jedna z moich pacjentek uprawiała tylko i wyłącznie miłość oralną i w tej chwili cieszy się wspaniałymi trojaczkami płci odmiennej. Organizm kobiety potrafi chomikować materiał genetyczny bardzo długo i skutecznie sposobami pozawaginalnymi. Pomijam już, że oczywistym jest łączenie z waginą tyłka i przełyku. Dlatego kobiety zachodzą niemal z każdej dziury mówiąc kolokwialnie. I takie sa fakty. A mówi to specjalista od czarnych dziur i przełyku.

Gość Najlepsza lasencja na osiedlu
Dziekuje profesorze bo juz myslalam ze zgwałcił mnie koziol bo jestem w cionzy ale tak sobie myślę ze kolega spultal mi sie z mjesiac temu w dupe i to widac z tond ta cionza. A sondzilam ze z dupy sie nie da bo tylko ras mu dalam i akurat w dupę.

Gość gość w ciaży
Tesz mi nowosc ja mam fujare czytaj jestem facetem homo niewiadomo wiec oczystym jest ze nie mam c**y tylko d******py i z d**y wlasnje zaszłem w ciaze z moim mezem rasy czarnej pszypuszczam ze wsadzil mi do samej macicy ktura widac mam i dlatego zaszlem. Ale ciesze sie z ciapatego dziecka bo bedzie mialo duzego a ja mam malego i fszy.