Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Stycznia

Do połowy stycznia muszę schudnąć 10-12kg.Pomożecie ustalić dietę?prosze

Polecane posty

Gość Do Stycznia

Bardzo zależy mi na tym ,żeby schudnąć ponieważ wtedy wyprowadzam się do innego miasta, zaczynam nowe życie i bardzo mi zależy również na zmianie wyglądu.Problem w tym ,że pracuje na dwie zmiany (6-15 i 12-20) i ciężko mi pilnować posiłków. Nie mam regularnych przerw w pracy ,więc zazwyczaj przegryzam coś na stojąco. Poza pracą mam jeszcze szkołe w weekendy ,do której musze dojeżdzać ok.50 km więc też nie mam kiedy normalnie zjeść. Nie mam możliwości chodzenia na siłownie , a poza tym po pracy jestem zazwyczaj wykończona. Zależy mi na diecie , która dodałaby mi energii ,a jednocześnie mogłabym schudnąć te 12 km. Bardzo prosze o pomoc.

przdewszstkim nie jedz nic, pij duzo alkoholu ( na kacu nie chce sie jesc) oraz bierz amfetemine po amfie sie chudnie bo hamuje apetyt. pal papierosy....hmm pij duzo wody zwykłej, zuj gumy do zucia.. myj czesto zeby.... :) od czasu do czasu jakis owoc lub warzywo :D ja tez bym chciala schudnac z 2 kilo ale nie chce mi sie odchudzac.. ale ta dieta jest apetyczna :P

Gość Do Stycznia
gwiazdeczka kochana - super dieta:O To już wole ważyć więcej:P

Gość śliczna mała.
Dużo smalcu i chleba, i nie ćwicz bo popsujesz efekt

Gość .........hurraaaaa....
a co myslisz ze tu sami dietetycy siedza?:O idz do lekarza i z nim ustalaj diete

Gość ja mysle ze
gwiazdka ty ćpunko🖐️:D

Gość Do Stycznia
wklejam moją wypowiedz z inneg - dzięki:)

Gość ja mysle ze
ja tez nie...ale chce schudnąć i podoba mi sie ta dieta ale ja nie mam z ką wżiąć składników :D 🖐️

chyba ze na razie sporboj tylko z alkoholem , na nasteny dzien jak poczujesz głód zapal se , pij wode zuj gumy myj zeby.... a wieczorewm znowu imprezka :D i najlepiej duzo sie ruszac np tanczyc:P