Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Nie mam dziewczyny...ale mam fajny samochód

Polecane posty

szukam towarzyszki moich wypraw. Auto to czerwony, utrzymywany ciagle w topowym stanie (nawet felgi czyszcze jak pyl z hamowania osiadzie) szmata recznie.. a wiec autko to czerwony NISSAN 350 Z 3.5 v6, 2 osobowy...klimatyzacja, CB-radio, xenony...i ponad 280 koni pod maska ..muzyka jakiej slucham to wszytsko, rock, deep house, trance, czasem nawet disco polo, lounge soul.. zapraszam chetne pasazerki :)

wujek1986ua (wdr17@wp.pl) no co wolicie stać na przystanku z jakimiś menelami ? albo w domu zamulać ? :| wujek to masz lipny samochod ..z czym do dziewczyn...:O:O:O:O startujesz..? wstydził bys sie wiesz....:O

Gość wujek gdzie ty
się podziewałeś????

Gość ło jezusicku
ja podziekuje. mam wlasny:)

Gość wujek gdzie ty
ja pytam :)

brat niedziwedz wczoraj widzialm ferrari.. dowalil gazu i co. i stal na wahadełku na polskie drogi 280 Km i niecale 6 do setki wystaczy.....wiozlem pare dziewczyn juz i kazda ,,miala miekkie nogi ze strachu''.. poza tym przywiazany jestem do tej marki wiesz :P

pierwsze ferrari w moi miescie, dzis zobaczylem :) pozatym sa dwie corvety, i chyba jedno porsche 911 :) pozostaje mi tylko zakup vipera :P

Gość glamourr
wujek, a taki samochod to a wlasne pieniazki kupiles? co robisz w zyciu?

Mam własny, cudzej blachy nie potrzebuję. A jazda najlepsza jest od strony kierowcy, phi...

pracuje jako kierowca, studiuje prawo, gram na gieldzie i w express lotka i w kasynach..pieniadze wzialem.. z HAZARDU

jak da sie przytulić i czasem wypiescic do orgazmu to dam poprowadzic...2 dziewczyny juz nauczylem tym autkiem jezdzić...

Gość glamourr
w lotka ( a takze w kasynie ) grasz jakims systemem? bukmacherka tez sie zajmujesz ? :)

Gość maluszkowa-nieszczęśliwa
Ech.. Wujek.. A ty ciale szukasz dziewczyny na forum.. ja raczej nei jestem w twoim typie.. wysoka, szczupła, brunetka..:( Zresztą blacharą nei jestem i majać chłopaka którego kochaąlm maluchem z nim jezdziłam ale bylam szczęśliwa:)

Gość --------------Materialistka
🖐️

Gość reat
Napisz lepiej co masz w majtach :P.

Sarah Jessica Parker brat bede z nim jezdziła do parku hahahah dzesika uwazaj bo wujek to moze byc bratem prawiczka i kropka 1987...tamten jest od dziewic a ten od bryczek czerwonych:O:O:O

Denn13 Wyjaśniło się dlaczego jestem sam!Nie mam samochodu!!! denn wyluzuj .... po co ci czerwona padlina....widzisz koles ma taka i go panny rzucaja bo za szybko jezdzi :P:P:P:P...wiec nie dołuj sie masz wikksze szanse niz autor na znalezienie..swojej jednej jedynej:D

Bracie!!!Nie żartuj!Będę chociaż wiedział,że na to nie poleciała.:P :P