Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yukusia

RIO SCANNING LASERLahs-3000 -depilator laserowy z Allegro. Czy warto go kupić?

Polecane posty

Proszę was o radę. Zastanawiam się nad kupnem depilatora laserowego z Allegro RIO SCANNING LASER\"Lahs-3000\" (z funkcją skanującą). Kosztuje ok. 800 zł, a dla mnie to dużo pieniędzy i nie chcę wyrzucać ich w błoto. Czy ktoś ma doświadczenia z tym laserem lub podobnym? Czy usuwa niechciane włoski? Proszę, pomuscie. Ten laser to moja ostatnia deska ratunku, ale jeśli jest nieskuteczny, nie chcę wyrzucać pieniędzy. Jeszcze raz proszę o radę.

Gość kasia-kasia
Witam! Ja też włąsnie zastanawiam się nad zakupem tego urządzenia i też nie wiem czy go kupić czy też nie....Zatem ponawiam pytanie!

Gość ewelinablblabla
właśnie, może wie ktoś coś więcej o tym urządzeniu.....:)

Gość imoheh
też się zastanawiam nad kupnem

Gość hehejeej
no czy nikt nie korzysta?

Gość holakolaa
ehh, przykro mi, ja mam dosyć jasną skórę i brązowe włosy - czyli niby idealna kombinacja do usuwania włosów laserem, ale to totalnie nic nie daje! Po pierwsze bardzo dużo czasu zajmuje i strasznie boli. Nie jak ukłucie igłą jak zapewnia producent, tylko jak rozrywanie skóry. Włoski odrastają po paru dniach - lepszy efekt jest po depilatorze (i mniej boli). Skóra czerwona i piecze. Robiłam kilka zabiegów, miałam cały czas nadzieję, ale po 3 miesiącach rezygnuję. Sprzedam to cholerstwo na allegro, ale mi aż głupio wciskać taki bubel za tysiąc zł (tyle dałam)