Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość if i cant nigga

Jak wygląda Wasz dzień??? Bo moj tak

Polecane posty

Gość if i cant nigga

1. wstaje rano jem itd i wychodze do szkoły lub na pratyki wracam o 15 2. jem i ide na komputer- net i siedze słucham muzyki. 3.biore za zgodą, lub kardę pieniadze mamie.wychodze około 16-17 4. ide na piwo do ojca pije tam do godziny 20 5 wracam przez stadion gdzie czasami siedzi duzo osob mi znajomych jesli nawinie sie ktos to siedze ejszcze z nimi czasem tez wleci jakies piwo. 6.ide do domu o godzinie okolo 23-24 7. jem myje sie i na kompa. 8.ide spac godz 1- 1.30 i tak na okrętke

Gość ytty
wstaje o 10 rano ide zrobic loda mojemu psu 12 00 14 00 ogladam rysia z klanu 14 - 16 trzepie gruszke 16 -18 i de sie umyc 18 -20 impeza troche popijam 20 - 22 trzepie gruszke 22 jem kolacje i i de spac

Gość ukelzonas
pobudka 8 00 wlaczam kompa i jem sniadanie gram do 10 00 . Od 10 00 wlaczam xxx . plumkam gumcie do 14 00 o 14 00 robie obiad ide sie umyc i wychodze sie pooplac do 17 00 potem znowu ostrze miecz , bije konia od 18 00 do 20 00 po 20 00 jem kolacje . i wlaczm kompa gram w diablo 2 na multi . o 12 00 klade sie spac .

rano kawa i "prasowka" na necie, potem do pracy (szkola), w pracy na stolwce obiad jem, do domu - kawa i komp( w tym moze byc jakis film), przygotowania do korepetycji, potem z dwie gpodziny korkow, jade do lubego, wracam 23 albo wogole nie wracam.

Gość a moze sprobuj sie dowiedziec
a moj wyglada tak: budze4sie rano, wstaje, odpalam kompa i sprawdzam czy jestem na liscie 100-tu najbogatszych ludzi na swiecie. Jak mnie nie ma, to sie ubieram i do roboty ide :D:D:D i tak codziennie. :classic_cool:

Gość M A R I T K A
wstaje o 12-13, jem obiad, bajera na gg z moimi kolegami:) 15-ma przychechac jeden z nich, 19- spotkanie z następnym, 23- jakas imprezka z kumpelami:) 2-5 spię:) i tak codziennie:) od pazdziernika studia😭