Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotofoto

Ten fotograf jest oki według was czy kiepski?

Polecane posty

Gość vanilllllliova
ja sie na tym nie znam ale mnie sie te fotki nie podobaja, nie maja nic w sobie

Gość dfsd sef edf
baaaaaaaaaardzo przeciętny :O takie foty to i kumpel zrobi.

Gość fotofoto
no też już nie wiem....ale cięzko chyba znaleźć coś naprawdę dobrego za rozsądną cenę

Gość blless
polecam www.saamart.com cuuuudne zdjęcia

Gość nm
nie piszę tego złośliwie ale foty sa bardzo przeciętne,bez ciekawego pomysłu,baz oryginalnych ujęć i wszystkie bardzo podobne do siebie...ogląda się je mdło i nudno,warto poszukać czegoś ciekjawszego bo na tego fotografa szkoda marnować kasy,jest wielu innych zdecydowanie lepszych fotografów,którzy robią sesje indywidualnie dobrane do każdej pary a nie "na jedno kopyto"

Gość fotofoto
dzieki za szczere opinie, chyba jednak bedę szukać czegoś innego

Gość malenstwoooo
powiem Ci ze mi bardzo zależało na oryginalnych fotach nie takich oblecianych typu \"motyw rózy w parku\"-panna młoda patrzy na róze a pan młody robi jakies dziwne miny -ze niby nie jest zainteresowny tym co robi jego kobieta:/ja wybrałam tego fotografa www.hubertburzawa.com cena za 150 fotek wydrukowanych plus ok 300 na płycie to 1900 zł.W tym jest ok 4-5 godz sesja i ja zazyczyłam sobie dodatkowo zdjecia z przygotowan ,z kolacji która chce zrobic na wieczór przed slubem z rodzicami moimi i jego -ma byc to taka forma błogosławienstwa ale bez udziału swiadków i kamery,bez całowania krzyza i płaczy przy tym wszytskim.Fotograf ma strezlic kilka fotek na pamiatke z tej kolacji.