Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizamoze

Tez taka schize macie odnosnie poznawania ludzi i nk?

Polecane posty

Gość schizamoze

NIe wiem jak wy ale ja tak mam ze na przyklad : - handluje czyms na allegro i ktos wygra moja aukcje to wchodze na nk i sprawdzam co to za osoba tak z ciekawosci zeby zobaczyc co robi, czym sie zajmuje - ubiegam się gdzies o prace i odpisuje mi manager-robie to samo:nk i przegladanie czy nie ma go na nk-zeby zobaczyc jaki to mniej wiecej czlowiek- bo wiadomo.. po zdjeciach mozna mniej wiecej rozpoznac co siedzi w czlowieku -jestem juz w nowej pracy i co robie? sprawdzam wszytskie naziwka wspolpracownikow na nk Tez tak ludzie macie? Podajcie sytuacje w jakich sprawdzacie profile innch. Nie wiem czy ja juz jestem zeschizowana czy to normalne.

Gość hyjuhndbg
kurde nie wpadlam na to :D to z allegro dobre hehe

niektorych to sprawdzam.....np. ostatnio panią z poczty :D ale wszystkich to nie tylko jak ktos mi sie wydaje szczegolnie sympatyczny lub sczeglnie niesympatyczny takich z allego w zyciu bym nie sprawdzala :D

Gość schizamoze
hihi Pania z poczty haha dobre dobre. A myslicie ze nas sprawdzaja wykladowcy co nas ucza?

Gość b oaboa
Moj matula tez tak ma tylko w druga strone. Jak kogos zatrudnia do solarium to sprawdza co to za laska.

Gość j65j67j
Miałam tak póki mi N-K nie spowszedniała a potem nie znudziła.