Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaforka

Jakie dodatki i makijaż oka do...

Polecane posty

Gość metaforka

... biało (perłowo?) -czarnej sukienki ? Ide na wesele i mam wdzięczną sukieneczke przed kolano,taką jakby podwójną bombkę a góra bardzo dopasowana. Sukienka jest czarna i ma groszki tak nieregularnie porozrzucane. No fajna jest :P Ale nie wiem jakie do tego dodatki? Srebro,czy czarne czy perełki? Czy mozna zaszaleć np. z czerwienią? Nie chce się za bardzo obwiesić... Poza tym co fajniej wygląda? wszechobecne bolerko (do koscioła)? czy może klasyczny szal? (jasny czy czarny?) I największy problem mam z makijażem. Oczy mam takie czekoladowe :P ta sukienka biało-czarna nie mam pojęcia jakie kolory cieni dobrać ? :)

Gość Antii
ja bym wybrala szal:) Z czerwienia lepiej nie kombinuj:) Najlepiej srebro lub ladne perelki:)

Gość metaforka
oczy mam ciemny brąz, jestem szatynką mam naturalny kolor, cere to cięzko zawsze mi określic. szybko sie opalam,podobno mam ciemną karnację ale twarz zawsze jakby jaśniejszą.

Gość Antii
kup sobie paletke z cieniemi i pooeksperymentuj:) Zobaczysz jak najladniej wychhodzi:P

Gość metaforka
dzieki za rady, wezmę je pod uwagę :) Jeszcze tylko pytanie odnosnie makijażu.. Czy to prawda że jesli mam brązowe oczy to takich cieni unikać,a malować sie np. jasnym zeby w y d o b y ć oko ?(jak to drastycznie brzmi :P )