Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do mlodych mam

jak rozroznic okres od odchodow poporodowych???

Polecane posty

Gość pytanie mam do mlodych mam

jestem rowny miesiac po porodzie sn. Odchody mam caly czas, ale od 2 tygodni byly skapsze, ostatni tydzien juz takie lekko brązowe. Wczoraj moglam nawet tylko wkladki nosic. Za to dzis to jakby sie pieklo otworzylo... Leje sie jak przy normalnym okresie, i boli tez tak samo. Czy to nie za wczesnie?? bo w zasadzie to plamie caly czas, wiec kiedy moglo byc jajeczkowanie??

lepiej biegnij do lekarza...kurde nie wiem ,mi się wydaje ze jeszcze nie powinna mieć @ ja tez miałam ze już końcówka a tu zaraz była krew ale zemnie się nie lało tak jak ty opisujesz.,tylko małe plamienie.

ja jestem 5 tyg po porodzie sn, po 2 tyg moglam juz chodzic tylko z wkladka bo tylko lekko plamilam ale od wczoraj lkko krwawie i mysle ze to juz @ zobacze ile dni bedzie trwal acha dzien przed brzuch mnie pobolal troche jak przed @ tez karmie piersia ale w nocy mala przesypia 5-7 godz a mowia ze jak przewa w karmieniu jest dluzsza niz 3godz zaczyna sie jajeczkowani i co za tym idzie @ sa rozne konbity i rozne organizmy jedne dostaja po miesiacu a inne po roku karmiac w takich samych odstepach